ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.13

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Η χρονική στιγμή που επελέγη γι αυτή την άθλια και επικίνδυνη ανθελληνική προβοκάτσια, μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί...
Δε συμπίπτει μονάχα με την άθλια μεθόδευση του Ρουπακιώτη και του τρικοματικού τσίρκου για την προώθηση και ψήφιση του νεοταξίτικου και ανθελληνικού "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου-εκτρώματος, αλλά το χειρότερο απ όλα είναι πως...
Με ανεπίτρεπτο και κατάπτυστο υβρεολόγιο επιχειρεί να τροφοδοτήσει με μίσος και δηλητήριο τους πυρήνες φανατικών ισλαμιστών που... 

Χρόνια ολόκληρα εισβάλλουν ανεξέλεγκτα στη χώρα και οργανώνουν επικίνδυνους και δολοφονικούς μηνανισμούς.

Ενέργειες σαν αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω, πρέπει να τύχουν της αποφασιστικής καταδίκης όλων μας και ταυτόχρονα οφείλουμε να υψώσουμε ψηλά τη σημαία της αντίστασης ενάντια στο νεοταξίτικο "αντιρατσισμό" γιατί τόσο το ένα όσο και το άλλο, δεν αποτελούν παρά συγκινωνούντα δοχεία του πιο επικίνδυνου σχεδιασμού, εκπορευόμενα από τα ίδια σκοτεινά κέντρα που επιχειρούν να οδηγήσουν τον τόπο στο αιματοκύλισμα και σε γενικευμένη εθνική αποσταθεροποίηση.  
Για επικίνδυνες εξελίξεις όπως αυτή αλλά και άλλες που πιθανότατα θα ακολουθήσουν, οι ευθύνες των τελευταίων κυβερνήσεων που ερωτοτροπούν επικίνδυνα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, αλλά του τρικοματικού τσίρκου που εμπνεύστηκε και προωθεί το νεοταξίτικο ανθελληνικό "αντιρατσιστικό" έκτρωμα, είναι εγκληματικές, και τείνουν να προσλάβουν εθνικά επικίνδυνες προεκτάσεις...
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
Σάλος με την απειλητική επιστολή που έφτασε ταχυδρομικώς στη Μουσουλμανική Ένωση - Η επιστολή είναι γραμμένη στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά - Όποιος την έγραψε, το έκανε με φόντο το σήμα της Χρυσής Αυγής - Απειλούν τους μουσουλμάνους να φύγουν από την Ελλάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου...

Μόνο ανατριχίλα προκαλεί η επιστολή που έφτασε την Παρασκευή στα γραφεία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας και με την οποία απειλούνται οι Μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας, να την εγκαταλείψουν αλλιώς θα δολοφονηθούν!

Η επιστολή, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Μουσουλμανική Ένωση, έφτασε στα γραφεία της και είχε ταχυδρομηθεί από το κεντρικό ταχυδρομείο της Αθήνας.

Στο σημείωμα, που έχει γραφτεί με φόντο το σήμα της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται:

«Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι,
Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπουρδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάλο.
Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο.
Γ@@@ το Ισλάμ σας, γ@@@ το Κοράνι σας και γ@@@ τις μάνες σας.
Θα χυθεί αίμα».

Το κείμενο μεταφράζεται στα αγγλικά και τα αραβικά.

«Το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι γενικά στους μετανάστες (που προς το παρόν είναι στην κορυφή της ρατσιστικής ατζέντας) και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων.
Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή», αναφέρει η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: