ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.13

Τρίτο δάνειο, νέο μνημόνιο



Ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ξεμπροστιάζει και ένα άλλο «ατού» της κυβέρνησης. Το «greek success story» που προωθούν η κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς προσωπικά.
Ο τέως πρόεδρος του Eurogroup όχι μόνο αρνήθηκε να υιοθετήσει την άποψη ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει για δανεισμό στις αγορές το 2014, αλλά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για νέο δάνειο και συνεπώς νέο μνημόνιο!
Ακόμη και αν αποφασιστεί ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, οι αγορές δύσκολα θα μας δανείσουν και έτσι υπάρχει σοβαρή προοπτική το καλοκαίρι του 2014 η ελληνική κυβέρνηση να διαπραγματεύεται με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ για ένα τρίτο μνημόνιο.
«Η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές τα επόμενα χρόνια. Δεν αποκλείω νέο δάνειο, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να το πούμε. Πρέπει πρώτα να δούμε τα στοιχεία και δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι η ευρωζώνη έχει ήδη αποφασίσει γι’ αυτό», δήλωσε ο Γιούνκερ.
Πώς λοιπόν ο Σαμαράς σήκωσε τη σημαία ότι «το 2014 απαλλασσόμαστε από το μνημόνιο» τη στιγμή που στους διαδρόμους των Βρυξελλών είναι κοινό μυστικό ότι μόνο με λογιστικές αλχημείες βγαίνουν τα στοιχεία;
Ο πρωθυπουργός μάλλον ποντάρει στο γεγονός ότι τόσο η Ε.Ε. όσο και το ΔΝΤ δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν την παραχώρηση δανείων προς τις προβληματικές χώρες.
Αυτό όμως που παραβλέπει, και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, είναι το γεγονός ότι μόλις περάσουν οι αποφάσεις για την τραπεζική ενοποίηση στην Ε.Ε. τα πακέτα διάσωσης θα περιέχουν απαραιτήτως και bail – in, δηλαδή το «κούρεμα» των καταθέσεων.
Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: