ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.13

Στη δημοσιότητα η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα

 

Δόθηκε απόψε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στη δημοσιότητα η έκθεση για την Ελλάδα, η οποία αποτελείται από 385 σελίδες.

Στην έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά το βράδυ της Τετάρτης, το ΔΝΤ επευφημεί την Ελλάδα για την επιτυχία της δημοσιονομικής προσαρμογή.

Το ΔΝΤ τονίζει ότι με βάση τις σημερινές εκτιμήσεις δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα για τη διετία 2013-14.

Το θέμα του δημοσιονομικού κενού μετά το 2014 θα τεθεί εκ νέου επί τάπητος «στην επόμενη αξιολόγηση» που ήδη έχει ξεκινήσει και θα έχει ως βάση την απόδοση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Όπως τονίζεται, «η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση θα εξετασθεί εκ νέου στην αξιολόγηση που άρχισε στην Αθήνα ανάλογα με τα δημοσιονομικά περιθώρια».

Όσον αφορά τα προβλήματα που εντοπίζονται στη χώρα, αυτά έχουν να κάνουν με την αργή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και ευρύτερα του δημοσίου τομέα (απολύσεις, κινητικότητα).

 
Αναφορικά με το χρέος της χώρας μας εκτιμάται ότι είναι βιώσιμο, ωστόσο τονίζεται ότι βασικό ρόλο θα παίξουν οι δεσμεύσεις των Ευρωπαίων ηγετών για πρόσθετη βοήθεια εφόσον χρειαστεί. Σημειώνεται στην έκθεση πάντως πως το χρέος παραμένει «πολύ υψηλό».

Ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν μιλώντας σε δημοσιογράφους με αφορμή την παρουσίαση της έκθεσης τόνισε ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά τον δημοσιονομικό τομέα και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, αλλά, όπως είπε, χρειάζονται να γίνουν περισσότερα και να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ώστε να ενισχυθεί η ανάπτυξη και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Τόμσεν, μεταξύ άλλων, αναγνώρισε λάθη για τους πολλαπλασιαστές και το κούρεμα που έπρεπε να γίνει νωρίτερα, όπως είπε.
 http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: