ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.13

Ναυαγεί και ο τουρισμός λόγω all inclusive! Πάλι ψέμματα είπε ο Σαμαράς για "17.000.000" τουρίστες!




Το γνωστό παραμύθι που ξεστόμισε ο φον Αντωνάκης, για τα 17 εκατομμύρια τουρίστες, το’ χουν κάνει καραμέλα οι υπεύθυνοι του τουρισμού. Ιδού:


“Για ανατροπή της στάσης της Ευρώπης απέναντι στη χώρα μας έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι ο φθηνότερος προορισμός μετά την Αίγυπτο στη Μεσόγειο. Ο κ. Αγγελόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως οι 17 εκατ. τουρίστες που αναμένονται φέτος στη χώρα μας είναι «αντανακλαστική κίνηση» της αγοράς. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, Στέλιος Σταυρίδης είπε πως αυτή η θετική ανατροπή «οφείλεται σε εμάς, καθώς γίναμε πιο υπεύθυνοι». Υποστήριξε ωστόσο ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε αλλά να βάλουμε στοίχημα για να αναβαθμίσουμε το δικό μας τουριστικό προϊόν”.

Η αλήθεια είναι η εξής: πράγματι, μέχρι τώρα έχουν έρθει μπόλικοι ξένοι τουρίστες στην Ελλάδα. Όλα τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς είναι γεμάτα, ή σχεδόν γεμάτα! Πρόκειται, όμως, για «all inclusive», δηλαδή  για συγκροτήματα που τα παρέχουν όλα «πακέτο» (αεροπορικά εισιτήρια, δωμάτιο ξενοδοχείου, φαγητά, ποτά, ακόμα και τις ξαπλώστρες στην παραλία…) στους τουρίστες, οι οποίοι άλλωστε τα έχουν προπληρώσει. 

Έξω, η αγορά είναι νεκρή! Ακόμα και στα μεγάλη νησιά, στη Ρόδο, την Κω, την Κέρκυρα κ.τ.λ. Σχεδόν μηδενικό, λοιπόν, το όφελος για τις τουριστικές επιχειρήσεις, από τα μικρά ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι τα εστιατόρια και τις καφετέριες ακόμα!
Αλλά και στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, το όφελος για τους Έλληνες είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μικρό, γιατί σχεδόν αποκλειστικά δουλεύουν «μετανάστες».
Άνθρακες, λοιπόν, κι αυτός ο θησαυρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: