ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.13

Σιγή ιχθύος από το αρχηγείο του Λιμενικού ...




Σιγή ιχθύος εξακολουθεί να τηρεί το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, για το επεισόδιο που εξελίχθηκε χθες το απόγευμα στα τουρκικά θαλάσσια ύδατα, όταν τουρκική ακταιωρός έριξε προειδοποιητικές βολές στον αέρα εναντίον ελληνικού καταμαράν που μετέφερε περίπου τριάντα λαθρομετανάστες από την Ντάτσα της Τουρκίας με προορισμό της Σύμη και αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο.

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, οι τουρκικές αρχές στο πλαίσιο της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές για το γεγονός και το σκάφος ακινητοποιήθηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και οδηγήθηκε στο λιμάνι του Πανορμίτη.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το ελληνικό σκάφος είχε νοικιαστεί από δύο άτομα από τη Σύμη που το οδήγησαν στα τουρκικά παράλια για να παραλάβουν τους λαθρομετανάστες. Όλοι οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στο λιμεναρχείο Σύμης και διεξάγονται ανακρίσεις, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας της Ρόδου.

Πρόκειται για τον Έλληνα καπετάνιο του τουριστικού καταμαράν και ένα ακόμα άτομο που συνελήφθησαν και θα μεταφερθούν επίσης σήμερα το πρωί στη Ρόδο. Ωστόσο αυτό που προκαλεί απορία είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός ενώ ήταν δημοσιευμένο σε μεγάλη τοπική εφημερίδα της Ρόδου το αρχηγείο του λιμενικού σώματος δεν το έχει επιβεβαιώσει έως τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχει καμία απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα δήλωνε το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, ενώ σε επικοινωνία του ΑΜΠΕ με το λιμεναρχείο Σύμης ο αξιωματικός υπηρεσίας δήλωσε ότι το θέμα ελέγχεται από το λιμενάρχη. Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης βρίσκεται στη Νορβηγία.



Real

Δεν υπάρχουν σχόλια: