ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.13

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ CDS..(ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ VIDEO ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ)


Η 46σέλιδη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απέρριψε τη μια και έκανε εν μέρει δεκτή τη δεύτερη αγωγή του κ. Παπανδρέου κατά Π. Καμμένου, υποχρεώνοντας τον εναγόμενο αφενός να καταβάλλει την αποζημίωση των 30.000 ευρώ ( από 1 εκατομμύριο που ζητούσε συνολικά)  και αφετέρου να μην επαναλαμβάνει τους ίδιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ενάγοντα με απειλή για κάθε παραβίαση πρόστιμο 500 ευρώ.


Παράλληλα επιβάλει στον Ανδρικο Παπανδρέου να καλύψει τα δικαστικά έξοδα αξίας 20.000.
Επιπλέον οι δικαστές αναφέρουν πώς η σειρά των γεγονότων δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως, αλλά προκύπτουν ενδείξεις συνεργασίας του κ. Α. Παπανδρέου με εταιρείες που ενεπλάκησαν στην υπόθεση, πλην οι εκφράσεις περί εσωτερικής πληροφόρησης θα ήταν συκοφαντικές αν η αγωγή αφορούσε τον αδελφό του ενάγοντος και πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.
Επίσης οι δικαστές εκτιμούν πώς από τα στοιχεία προκύπτει πιθανόν μεν πως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είχε ζημία από την πρόωρη πώληση των CDS, αλλά η πολυπλοκότητα της διαδικασίας και η άρνησή του να  δώσει στοιχεία για τους τελικούς αποδέκτες των CDS δυσχεραίνει το έργο της έρευνας.
Πηγή:www.capital.gr

Όλη η απόφαση που δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό τον Π. Καμενο ενώ είναι  πιθανό να προκαλέσει περαιτέρω έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: