ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.13

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Πολιτικό πτώμα πια ο άλλοτε πανίσχυρος «τσάρος» της Οικονομίας, «σκιά» του εαυτού του, σε μια έντονα φορτισμένη ομιλία που έκανε στην βουλή προσπάθησε να εμφανίστεί σαν «εύκολο θύμα» εξαπολύοντας μια ολομέτωπη επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με την εμπλοκή του στην λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ. «Εγκαλείται αυτός που ζήτησε και έδωσε για έλεγχο τη Λίστα, όχι αυτός που την έθαψε. Εγώ δεν έχω προστάτες. Είμαι μόνος μου. Κανένα κόμμα και κανένα κέντρο εξουσίας δεν με στηρίζει. Είναι θράσος από τον κ. Βενιζέλο να με αναφέρει στην ίδια πρόταση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο», ανάφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του. 
Τελικά οι βουλευτές με μεγάλη πλειοψηφία 234 ψήφων «υπέρ», 21 «κατά» και 7 «παρών» αποφάσισαν να ελεχθεί για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία, σε βαθμό κακουργήματος. Ανεξάρτητα απ’ τις ευθύνες του πρώην υπουργού, όμως, το γεγονός είναι ότι προσπαθούν να κρύψουν τις ποινικές ευθύνες του Ε. Βενιζέλου για την λίστα Λαγκάρντ και να φορτώσουν τα πάντα σε ένα πολιτικό πτώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: