ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.13

Απειλούνται με κατασχέσεις εκατοντάδες φαρμακοποιοί - Σχεδόν ένα δις το φέσι του ΕΟΠΥΥ

Aσφυκτική είναι πλέον η οικονομική κατάσταση για τον κλάδο των φαρμακοποιών, καθώς ο ΕΟΠΥΥ, εξακολουθεί να τους οφείλει τα χρήματα των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου. Το ποσό των οφειλών αγγίζει πλέον τα 750.000.000 ευρώ, ενώ υπάρχει... ακόμη και το χρέος παλαιότερων χρόνων (2010-2011-2012) που φθάνει τα 70.000.000 ευρώ.


Είναι τέτοια η κατάσταση ώστε περισσότεροι από 600 φαρμακοποιοί να απειλούνται με κατασχέσεις και να μην μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά τα φαρμακεία τους.

Το κλίμα στον φαρμακευτικό κλάδο είναι εκρηκτικό λόγω των απαράδεκτων καθυστερήσεων και γι αυτό ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης με τον ΕΟΠΥΥ και το υπουργείο Υγείας.

Πηγή:http://www.newsit.gr

1 σχόλιο:

αγωνιστής είπε...

Ο ΕΟΠΥΥ ειναι η επιτυχία του Λοβέρδου.Θυμάστε πως πανηγύριζε κάποτε. Μου αρέσει που θέλει να ιδρύσει και κόμμα.