ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.13

Όταν ο Κάρολος δίνει υποσχέσεις στους πολύτεκνους...


Photo for this article
Το προεδρείο και μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος άκουσε τα βασικά αιτήματά τους, τα οποία αφορούν το δημογραφικό πρόβλημα, τη φορολογία και τις μεταγραφές των παιδιών των πολυτέκνων στα ΑΕΙ.
Όσον αφορά το φορολογικό καθεστώς για τους πολύτεκνους, ο Κάρολος Παπούλιας δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον υπουργό Οικονομικών για να λυθεί το ζήτημα.
Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την έκπληξή του, όπως ανέφερε ο ίδιος, όταν του ετέθη από την αντιπροσωπεία των πολυτέκνων το θέμα των μετεγγραφών. «Το θέμα των μετεγγραφών των πολυτέκνων δεν έχει επιβάρυνση στον προϋπολογισμό. Μας υποχρεώνουν να νοικιάσουμε σπίτι, παρότι με μηδέν κόστος για το Δημόσιο μπορούμε να έχουμε τα παιδιά μας στο σπίτι μας», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας Νίκος Φωτόπουλος.
«Δεν λύθηκε αυτό; Με εκπλήσσει αυτό, γιατί είχα πάρει την υπόσχεση ότι θα ελύετο το θέμα», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεσμεύτηκε ότι θα θέσει το θέμα εκ νέου στον υπουργό Παιδείας.
«Οι πολύτεκνοι πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη εθνική απειλή είναι ο ακάθεκτος δημογραφικός κατήφορος» επισήμανε επίσης ο κ. Φωτόπουλος.
Ο κ. Παπούλιας συμμερίστηκε τον προβληματισμό της Συνομοσπονδίας και απαντώντας τόνισε ότι «είναι ένας εθνικός κίνδυνος η υπογεννητικότητα στην πατρίδα μας. Και για τα επόμενα χρόνια δεν βλέπω πώς μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την πληγή».
(Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi)


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νεo ZERO GEOGRAPHIC 14
http://zerogeographic.files.wordpress.com/2013/11/zg141.pdf

http://www.mediafire.com/view/nbcknvhg6mhc21v