ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.13

Βουτιά στα επιτόκια καταθέσεων από Δευτέρα


Βουτιά στα επιτόκια καταθέσεων από Δευτέρα
Ραγδαία θα είναι η αποκλιμάκωση των επιτοκίων καταθέσεων, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, στα πλαίσια της προσπάθειας των τραπεζών να περιορίσουν το κόστος του χρήματος, να διευρύνουν το spread καταθέσεων/δανείων και να εμφανίσουν καλύτερους δείκτες στα επερχόμενα stress tests που θα διεξαχθούν το πρώτο τρίμηνο του 2014.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες τραπεζικές πηγές τα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων θα αποκλιμακωθούν ραγδαία με στόχο να υποχωρήσουν στο 3-3,2% για πολύ μεγάλα ποσά άνω των 500,000 και στο 2,5-2,8% για ποσά έως €150,000.
Οι καταθέτες αναμένεται να πάθουν την πρώτη ψυχρολουσία από Δευτέρα καθώς τα επιτόκια θα υποχωρήσουν από 0,3% έως 0,5% για όσους έχουν προϊόντα κυμαινόμενου επιτοκίου, ενώ πολύ προϊόντα με πολύ μικρότερες αποδώσεις θα προσφέρουν πλέον οι τράπεζες για ανανέωση.
Αντιστοίχως τα επιτόκια των δανείων θα αποκλιμακωθούν το πολύ κατά 0,25%, ακολουθώντας την απόφαση της ΕΚΤ για μείωση του παρεμβατικού επιτοκίου.
Με αυτό τον τρόπο οι τράπεζες θα βελτιώσουν τα περιθώρια της οργανικής κερδοφορίας και θα εξορθολογιστεί η αγορά προσεγγίζοντας τα επίπεδα του ευρωπαϊκού μέσου όρου.
Στόχος των διοικήσεων είναι να ανταπεξέλθουν στα νέα stress tests που θα διεξαχθούν το πρώτο τρίμηνο του 2014 και να εμφανήσουν τάσεις αύξησης της λειτουργικής κερδοφορίας, μείωσης του κόστους του χρήματος και καλύτερα επιτοκιακά περιθώρια.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: