ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.13

ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

Μπακογιάννη: Η πρόταση για τη ΔΗΜΑΡ απευθυνόταν στον πρωθυπουργό

Στο θέμα της επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση επανήλθε την Πέμπτη η Ντόρα Μπακογιάννη, διευκρινίζοντας ότι η πρόταση που διατύπωσε απευθυνόταν στον πρωθυπουργό Αντ.Σαμαρά.

«Δεν περίμενα η ΔΗΜΑΡ να πει αμέσως το ναι. Η πρόταση μου απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας, εκείνος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία» είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ επανέλαβε ότι οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές είναι μικρή πλειοψηφία μπροστά στο μέγεθος προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, σημειώνοντας ότι θα ήταν σωστή πολιτική κίνηση να πάρει πρωτοβουλία ο κ. Σαμαράς να αυξηθεί η πλειοψηφία, «αφού οι στόχοι είναι κοινοί, να βρούμε κοινό τόπο και να πάμε μαζί μέχρι τις εκλογές του 2016».

«Όταν ο αριθμός είναι 153 ο κάθε συνάδελφος μπορεί να κάνει τον Ταρζάν. Δεν είναι η ώρα για τέτοια πράγματα» συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μία νέα προγραμματική συμφωνία.

Πάντως, η Δημοκρατική Αριστερά φαίνεται να απορρίπτει το ενδεχόμενο επιστροφής στο κυβερνητικό σχήμα, αφού στελέχη της επισημαίνουν ότι με τη σημερινή πολιτική Σαμαρά που οδηγεί σε αντικοινωνικά μέτρα, υπερφορολόγηση και ανεργία δεν υπάρχουν περιθώρια προγραμματικής σύγκλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: