ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.13

Πως ο Ολάντ έγινε…Ολαντρέου σε ένα χρόνο

 newego_LARGE_t_1101_54244703

Σε εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα κινείται πλέον η δημοτικότητα του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, αγγίζοντας μετά βίας το 15%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της YouGov για την Huffington Post. Στο ίδιο χαμηλό επίπεδο και η δημοτικότητα του Γάλλου πρωθυπουργού, Ζαν Μαρκ Ερό.
Βουτιά – σοκ για την δημοτικότητα Ολάντ
Συγκεντρώνοντας ποσοστά δημοφιλίας γύρω στο 20% στην πλειονότητα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, η δημοτικότητα του Φρανσουά Ολάντ φαίνεται να συνεχίζει την καθοδική της πορεία και δέχεται νέο πλήγμα, αγγίζοντας το εντυπωσιακά χαμηλό 15% σε θετικές γνώμες, τουλάχιστον σύμφωνα με την δημοσκόπηση της YouGov. Οι αρνητικές γνώμες για τον Ολάντ, φθάνουν το 49%.
Πρόκειται για το χειρότερο σκορ για ένοικο του Μεγάρου των Ηλυσίων, κατά την 5η Γαλλική Δημοκρατία.
Σκληρά άρθρα, καταιγιστικές κριτικές, γελοιογραφίες και αποδοκιμασίες περιμένουν καθημερινά τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολλάντ ο οποίος έχει κατρακυλήσει στα χαμηλότερα ποσοστά δημοφιλίας, ενώ οι Γάλλοι δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάσουν ή να κλάψουν μαζί του.
Σε ένα ιδιαίτερα αιχμηρό άρθρο στην γαλλική έκδοση της HuffingtonPost -παρότι είναι μάλλον κεντροαριστερής κατεύθυνσης- με τίτλο «Χαμηλά, χαμηλά, μήπως βρει πετρέλαιο», ο αρθρογράφος αναφέρει:
«Σήμερα το πρωί μόλις είδα ότι ο Φρανσουά Ολλάντ συγκέντρωνε ποσοστό 15% θετικών απόψεων για το πρόσωπό του, είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να βάλω το κράνος, τη φόρμα και τις γαλότσες και να κατέβω κι εγώ εκεί κάτω. Να κατέβω για να δω».
Πιστεύω, γράφει ο αρθρογράφος, ότι έτσι όπως πάει ο γάλλος πρόεδρος τα ίδια τα ποσοστά θα απηυδήσουν και θα στραφούν εναντίον του! Ο Κύριος 15%…Προς το παρόν τουλάχιστον. Γιατί στο εξής ακόμη και οι αναλυτές, οι σχολιαστές και οι κάθε είδους εξπέρ πολιτολόγοι θα πρέπει να ανανεώσουν το λεξιλόγιό τους, τις μεταφορές τους, τα κλισέ τους και τα στοιχεία των αναλύσεών τους. Γιατί κανείς δεν θα μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στην ταχύτητα με την οποία ο Πρόεδρος κατεβαίνει, κατεβαίνει…
Ως σήμερα, συνεχίζει, η πλέον συνήθης μεταφορά ήταν «ο πάτος της πισίνας». Ο καθένας εξηγούσε ότι μόλις αγγίξει τον πάτο της ο Πρόεδρος θα ξανανέβει. Κάτι σαν την Αρχή του Αρχιμήδους, με άλλα λόγια, που εξηγεί ότι κάθε σώμα που βυθίζεται σε ένα υγρό δέχεται από το εν λόγω υγρό μια πίεση προς τα πάνω».
Μάλλον τώρα φαίνεται να ισχύει το λεγόμενο «αν πάει τόσο βαθιά ίσως στο τέλος βρει πετρέλαιο». Αυτή η άποψη επιτρέπει να βρει κανείς τα θετικά σε μια πολύ αρνητική εξέλιξη
Οι άλλες φράσεις «άγγιξε πάτο» ή «ο πάτος της τρύπας» δεν φαίνεται να ισχύουν στην περίπτωσή του γιατί μπορεί να υπάρχει και κάτι ακόμη πιο βαθιά…
Φοβάμαι ότι πρέπει να ξαναθυμούμε την φράση «Στον Τιτανικό, τουλάχιστον, η ορχήστρα συνέχιζε να παίζει». Η ακόμη φράσεις όπως «Χαμήλωσε το κεφάλι, έτσι θα μοιάζεις τουλάχιστον με δρομέα», «Κάτω από το πεζοδρόμιο είναι η παραλία» κλπ.

Πηγή: ethnos.gr, iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: