ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.13

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ" ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ EUROGROUP. ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΩΣ ΤΗΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Ή ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΣΗ



Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου η Ελλάδα θα πρέπει να έχει εκπληρώσει τα προαπαιτούμενα που εκκρεμούν από τον περασμένο Ιούλιο, αλλιώς η δόση του 1 δισ. ευρώ θα βρίσκεται στον αέρα. Αυτό κατέστησε σαφές το Eurogroup με τελεσίγραφο που επέδωσε στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, εντείνοντας την πίεση.
Οι Βρυξέλλες προειδοποιούν ότι η τελευταία διορία συμμόρφωσης της Ελλάδας εκπνέει την παραμονή της επόμενης συνεδρίασης του Eurogroup, δηλαδή στις 9 Δεκεμβρίου. Εάν έως τότε η κυβέρνηση δεν έρθει σε συμφωνία με τους τροϊκανούς, ο κ. Στουρνάρας θα έχει πολύ σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στην εν λόγω συνεδρίαση.
Επικεντρώνονται σε ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ και ΛΑΡΚΟ-ΕΑΣ-ΕΛΒΟ
Διαφορές υπάρχουν στο θέμα της κινητικότητας και των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, αλλά και στο θέμα της καταβολής από την πλευρά του Δημοσίου ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, όπου η κυβέρνηση επιχειρεί να καλύψει την υποχρέωση αυτή με συμψηφισμό.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με την αναδιάρθρωση των τριών προβληματικών επιχειρήσεων (ΛΑΡΚΟ – ΕΑΣ – ΕΛΒΟ) και κυρίως τα ΕΑΣ, όπου η τρόικα ζητάει να περιοριστεί η εταιρεία μόνο στον εφοδιασμό των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Η κυβέρνηση επιμένει ότι θα πρέπει να διατηρηθεί ο εξαγωγικός προσανατολισμός της εταιρείας.
Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ήταν προχθές το βράδυ απολύτως σαφής, επισημαίνοντας ότι για την Ελλάδα η μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων αυτών μπορεί να μην της δημιουργεί πρόβλημα ρευστότητας, αφού η δόση ανέρχεται μόλις σε 1 δισ. ευρώ, ωστόσο, όπως είπε, η Αθήνα στέλνει με τον τρόπο αυτό αρνητικό πολιτικό μήνυμα στις αγορές, στους επενδυτές και φυσικά στους εταίρους της.
Διαβάστε ακόμη: Τι περιλαμβάνουν τα νέα (στο όνομα) μέτρα των 1,3 δισ. ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: