ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.13

Βόμβες Πατούλη για μεταρρυθμίσεις-Γεωργιάδη

Βόμβες Πατούλη για μεταρρυθμίσεις-Γεωργιάδη
  Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει με συνέντευξή του στο sknews.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας ότι οι ισορροπίες είναι οριακές, καθώς μετά από 5 συναπτά έτη κρίσης και με δυο εκατομμύρια ανασφάλιστους, λανθασμένοι πολιτικοί χειρισμοί μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε ανθρωποκτονική κρίση, με ότι αυτό συνεπάγεται.
 Θέτοντας το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αναφέρεται στις αυξημένες ανάγκες εποπτείας που συνεπάγεται η αθρόα εισροή γεννόσημων φαρμάκων, καλώντας για θεσμική και λειτουργική αναβάθμιση του ΕΟΦ.
 Δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις ελλείψεις φαρμάκων τις οποίες αποδίδει στην πολιτική μείωσης των δαπανών Υγείας και στις επιπτώσεις που έχει η πολιτική οριζόντιων περικοπών.
 Με αφορμή την υψηλών τόνων αντιπαράθεση των γιατρών με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι "οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας στηρίζονται από τα κοινωνικά ιατρεία και μέσω του εθελοντισμού των γιατρών. Αναφερόμενος στα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου έναντι των γιατρών υπογραμμίζει ότι επί τρία χρόνια μένουν απλήρωτοι για υπηρεσίες περίθαλψης που έχουν προσφέρει σε ασφαλισμένους...διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: