ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.13

Ο χοντο-Πάγκαλος τραβάει χοντρό ζόρι, με πλάτη στο ηλιοβασίλεμα...

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
 

Δημιουργήσαμε μια σεξιστική ομολογουμένως αφίσα, αφιερωμένη στο σεξιστή Πάγκαλο. Στον πιο κωλόφαρδο τέως πολιτικό της Ελλάδας.

Ο άνθρωπος αυτός υπήρξε απίστευτα «τυχερός». Στα χρόνια της αποτυχημένης υπουργικής σταδιοδρομίας του γλύτωσε αρκετές φορές από τις συνέπειες του νόμου:
  • Γλύτωσε τότε, το 1996, που ως Υπουργός Εξωτερικών άφησε τον «αέρα» να πάρει την ελληνική σημαία από τα  Ίμια.
  • Γλύτωσε κατόπιν, το 1999, όπου ως Υπουργός Εξωτερικών διέσυρε διεθνώς την Ελλάδα με τους χειρισμούς του στην υπόθεση της σύλληψης του Οτσαλάν.
  • Γλύτωσε ύστερα, το 2010, όπου ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως δεν υπέστη τις συνέπειες για την κυνική ομολογία του ότι διασπάθισε και καρπώθηκε δημόσιο χρήμα μαζί με τους κομματικούς ημετέρους – τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «τα φάγαμε όλοι μαζί…».
  • Γλύτωσε έπειτα, το 2013, αφού ως απλός πολίτης πλέον κατάφερε να διαφύγει της αυτόφωρης σύλληψης, που ζητούσε με μήνυσή του ο δικηγόρος Άγις Τάτσης, για παραβίαση μυστικών της πολιτείας  και σειρά άλλων κακουργηματικών πράξεων εξαιτίας δημόσιων δηλώσεών του με τις οποίες ομολογούσε ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα.
  • Η τύχη αποδεικνύεται επίσης από τα περιουσιακά του στοιχεία. Ξαφνικά, από «άκληρος» έγινε δικαιούχος ιδιοκτησίας σε 58 «κληρονομικά» ακίνητα της θείας του…
  • Η μεγάλη εύνοια της «τύχης» φαίνεται και από το γεγονός ότι ενώ ο παραληρηματικός δημόσιος λόγος του δεν ενδιαφέρει πια κανέναν πολίτη, παρόλα αυτά τα διαπλεκόμενα ΜΜ’Ε’ εξακολουθούν να του δίνουν δημόσιο βήμα.
Ωστόσο, ο Πάγκαλος τώρα τελευταία ανησυχεί για τις πολιτικές εξελίξεις. Προσπαθεί μάλιστα να μεταλαμπαδεύσει τους δικούς του φόβους και σε άλλους συντρόφους του: τους οποίους προτρέπει να φύγουν με το αεροπλάνο και να πάνε στο εξωτερικό στην περίπτωση που βγει ο Τσίπρας με ποσοστό 70%.  Δηλαδή,  προτρέπει τους βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ να τρέξουν στην αγκαλιά των ξένων προστατών τους, για να παρακολουθήσουν από μακριά την (κατά την άποψή του) «αυτοκτονία» του ελληνικού λαού;

Αγαπητοί αναγνώστες, δεν είναι αρκετά ύποπτοι τούτοι οι φόβοι τού τέως πολιτικού που ακούει στο όνομα Θ. Πάγκαλος; Εκτός αν έχουμε να κάνουμε με βλάκα που έχει χάσει το ηθικό του χωρίς λόγο, κατά το γνωστό ρητό του Ηράκλειτου: «Βλαξ άνθρωπος επί παντί λόγω επτοήσθαι φιλεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: