ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.13

Video: Η συγκέντρωση των 50 ΔΑΠιτων για ανοικτά πανεπιστήμια, που προβλήθηκε λες και ήταν των 5.000!

Σε απελπιστική θέση, βρίσκεται η κυβέρνηση, με τις κινητοποιήσεις στα πανεπιστήμια. Αφού δοκίμασε αρχικά να πάρει με το μέρος της, τους πρυτάνεις, και δεν το κατάφερε, είπε να κινηθεί νομικά. Και όσο και αν η Δικαιοσύνη, της έκανε το χατήρι να βγάλει απεργίες παράνομες, εδώ και μέρες, την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων καλύπτουν οι φοιτητικοί σύλλογοι, που ένας μετά τον άλλον, αποφασίζουν καταλήψεις σχολών, μη αφήνοντας να εφαρμοστούν οι κυβερνητικές αποφάσεις.

Έτσι σήμερα, η ΝΔ, διέταξε την φοιτητική της παράταξη (την κατά τα άλλα ανεξάρτητη) ΔΑΠ, να οργανώσει στα Προπύλαια συγκέντρωση, "υπέρ των ανοικτών πανεπιστημίων"!

Και βέβαια, έστειλε και στα καθεστωτικά ΜΜΕ, εντολή να καλύψουν την συγκέντρωση, η οποία βέβαια είχε απελπιστική μαζικότητα, με μόλις 50 συγκεντρωμένους. Κατά την εκτίμηση του Left.gr, στάθηκε αδύνατο να συγκεντρωθεί τέτοιος αριθμός ατόμων, ώστε η "διαμαρτυρία" να μην είναι άμαζη και τελικά αναγκάστηκαν να μεταφερθούν προς την πλατεία Κλαυθμώνος, καθώς τα Προπύλαια γέμισαν από μέλη των φοιτητικών συλλόγων που στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των διοικητικών.
Το Mega, έτσι μόλις μίλησε για τους μεν ΔΑΠιτες, ως συγκέντρωση φοιτητών, χωρίς να αναφέρει κομματική ταμπέλα τους, και βάφτισε την συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων υπέρ των διοικητικών, ως μέλη αριστερών παρατάξεων!

Το Star, έκανε Live σύνδεση, όπως βλέπεται στο video:

Και τέλος, ο Κομιστής έφερε και δική του κάμερα, για να καλύψει την συγκέντρωση των ΔΑΠιτών, αλλά ο κάμεραμαν, δεν ήταν και τόσο έμπειρος, αφού τράβηξε από κοντά, αποκαλύπτοντας, ότι ούτε τα μέλη της ΔΑΠ, δεν έπεισε η κυβέρνηση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: