ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.13

ΣΙΓΟΥΡΗ Η "ΠΤΩΣΗ" ΣΑΜΑΡΑ!! ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ"


 

Το πλέον γνωστό και ερωτοχτυπημένα μνημονιακό και Σαμαρικό blog ANTINEWS "έβγαλε" στον "αέρα" την "μηχανορραφία" κατακρήμνισις της δωσίλογης κυβέρνησης του ανδρείκελου Σαμαρά από τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! με τον καθηλωτικό τίτλο :Σενάρια αποσταθεροποίησης εξυφαίνονται σε πολιτικά και επιχειρηματικά γραφεία
Κοινή η μοίρα των Εφιαλτών και η ιστορία επαναλαμβάνεται μεγαλοπρεπώς και όχι μόνον ως φάρσα. Παραθέτουμε το κάτωθι βίντεο , με την συνέντευξη του Επίτιμου σήμερα προέδρου της ΝΔ κ Μητσοτάκη ,πριν την Πτώση του ως Πρωθυπουργός από ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ..
 
 ΜΗΠΩΣ ΤΟ COPY PASTE ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ??
Όμως , εδώ η αποκάλυψη για την συνωμοσία  δεν αρκείται μόνον στα επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά προχωρά και παρακάτω καρφώνοντας πλέον τους Δελφίνους που καλοκοιτάνε την αρχηγεία από το απόκομμα της ΝΔουλας .  Μπακογιάννη ,Καραμανλικοί και οι "συνήθεις" ύποπτοι για την απόσπαση του Θρόνου αναφέρονται άκριτα μια και ο πανικός δρα πάντα ως κακός σύμβουλος και βάζει την μονταζιέρα να λειτουργεί αμήχανα .
Το άρθρο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια "προετοιμασία" των ίδιων των ημετέρων του καθεστώτος για το αναπόφευκτα επερχόμενο .
ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΠΤΩΣΗ του πλέον λαομίσητου άχρηστου και φιλόδουλου Αντωνάκη

ΔΙΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:Προς διάλυση το ΠΑΣΟΚ, συρρίκνωση η Ν.Δ, διάσπαση η ΔΗΜΑΡ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: