ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.08

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ 24-09-08




ΕΡΩΤΗΣΗ


Για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης


Θέμα: «Μεθόδευση Διαρροής Θεμάτων σε ημετέρους στις Εξετάσεις για χορήγηση Αδειών Εκτελωνιστών»


Κύριοι Υπουργοί,


Όπως γνωρίζετε, αυτή την εποχή διενεργούνται εξετάσεις προκειμένου να χορηγηθούν άδειες εκτελωνιστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεθοδεύεται διαρροή θεμάτων σε υποψηφίους που πρόσκεινται στη Ν.Δ. προκειμένου να υπερτερήσουν τα «δικά σας παιδιά» έναντι απλών υποψηφίων που δεν πρόσκεινται στην παράταξή σας, καταργώντας έτσι κάθε έννοια αξιοκρατίας, νομιμότητας και αξιοπιστίας των εξετάσεων αυτών.


Μετά τα παραπάνω ερωτάστε,



  • Σε ποιές ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να διερευνήσετε σε βάθος το θέμα αυτό που αντίκειται σε κάθε έννοια νομιμότητας, διασφαλίζοντας έτσι το αδιάβλητο των εξετάσεων ώστε να μην προωθηθούν με έμμεσους και παράνομους τρόπους εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα ή τις γνώσεις, αλλά μόνο μια «ηχηρή» κομματική ταυτότητα;
  • Αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιου είδους μεθοδεύσεις αποτελούν μια ακόμη απροκάλυπτη κομματικοποίηση και ανεπίτρεπτων συμπεριφορών εκχώρησης προνομίων σε ημέτερους και υπονόμευση κάθε έννοιας αξιοκρατίας για ακόμη μια φορά;

  • Ο Ερωτών Βουλευτής


    Μιχάλης Καρχιμάκης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 1989, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΠΑΣΟΚ) ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ" ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ, ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΗΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΛΕΙΣΤΟ" ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΟΡΓΑΝΟΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΒΟΗΘΩΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΣΚΟΥΣΑΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (19 Η) ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙ 19 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΙΨΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΖΑΣ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (27-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΖΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΜΟΧΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΕΛΗΞΕ. ΤΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ?
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ" ΗΡΘΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΧΘΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΖΗΤΑΜΕ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!!
ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ φίλε
συμφωνώ εν μέρει με την τοποθέτησή σου σχετικά με το "κλείδωμα" του επαγγέλματος του εκτελωνιστή και συμμερίζομαι την αγωνία και απόγνωσή σου όπως και εκατοντάδων άλλων νέων κυρίωσ, αλλά και μη, που βρίσκονται στην ίδια άχαρη θέση.

Όμως μην εξιδανικεύεις την όλη κατάσταση γιατί ΚΑΙ αυτή η ιστορία έδειξε ότι είναι ιδανική για πολιτική εκμετάλλευση και τακτοποίηση κάποιων "ιδιαίτερων" ατόμων. Το ανυπόστατο για το θέμα της διαρροής θεμάτων δεν υφίσταται καθώς ιδίως στη Θεσσαλονίκη όπου τυγχάνει να έχω πλήρη ενημέρωση έχει συμβεί να προλειαίνεται το έδαφος για να "βολευτούν" κάποια καλομαθημένα παιδάκια, που αλλιώς δεν μπορούν ούτε να κάνουν την πιο απλή δουλειά του κόσμου. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και ως πολίτες.

όπως και να έχει μην αφήσει κανείς από όλους τους συμμετέχοντες να τον πάρει από κάτω το όλο θέμα. όποιος πραγματικά αξίζει ας περάσει. αυτή είναι η ιδέα, που αν κυριαρχούσε στην αγορά εργασίας και ιδίως στο δημόσιο, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά. τουλάχιστον οι νέοι ας σταματήσουν την κατάντια που μας έχει φέρει η γενιά των πρώην χίππιδων και νυν γιάπηδων...

Καλή επιτυχία σε όλους. όλα θα πάνε καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ Γ…. ΑΔΕΙΑ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ .