ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.08

ΤΟ "ΛΙΦΤΙΝΓΚ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ;;;


Τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ αλλά και δημοσιεύματα στον τύπο θέλουν τον Κώστα Καραμανλή να πραγματοποιεί το "πολυπόθητο" - από πολλά στελέχη και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος- ΛΙΦΤΙΝΓΚ στην κυβέρνηση του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Επιπλέον το "μέγιστο" εμπόδιο για την κυβέρνηση Καραμανλή...ο Θ. Ρουσόπουλος.... πληροφορίες τον θέλουν να υποβάλλει την παραίτηση του την Παρασκευή.

Αν το "αδιέξοδο" βρήσκει "πόρτα" σε έναν ανασχηματισμό θα το χειροκροτησουμε αφού η χώρα θα ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ.
Η ταπεινή μας άποψη όμως είναι ότι οι κινήσεις εντυπωσιασμού θα βρουν έδαφος μόνον στα πρωτοσέλιδα του προσκείμενου Τύπου για την αναπτέρωση των ελπίδων αλλά και την ελπίδα αναστροφής του αρνητικού κλίματος που έχει περιέλθει η "ΠΑΡΑΤΑΞΗ" και όχι μόνον η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Καραμανλή.
Ο "πάγκος" της παράταξης είναι τόσο φτωχός που οι ενδεχόμενες "ριζικές" αλλαγές θα έχουν το come back στελεχών που κατά καιρούς "στενοχώρησαν" τον "καταλληλότερο".

Πάντως ανεξάρτητα από την βουή της "πιάτσας" για τον επικείμενο ανασχηματισμό θεωρούμε ότι το παρόν χρονικό διάστημα δεν θα επιλεγεί από τον πρωθυπουργό για να ανασχηματίσει την κυβέρνηση του ,που η σκόνη αιωρείται ακόμα αφού πολλά θέματα είναι ανοιχτά.
ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: