ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.08

«Καβγάς» Τσερβένκοφσκι-Γκρούεφσκι στην έδρα του ΟΗΕ για τις διμερείς επαφές

Πηγή in-gr
Βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις του προέδρου με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ. Το νέο «επεισόδιο» της μεταξύ τους αντιπαράθεσης ξέσπασε στο ουδέτερο έδαφος της έδρας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη με αφορμή τις επαφές με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι χαιρέτισε την είδηση για την επικείμενη συνάντηση Μπράνκο Τσρβένκοφσκι-Ντόρας Μπακογιάννη.
«Θεωρούμε ότι η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και η παρουσία σε αυτήν για μία ολόκληρη εβδομάδα όλων των σημαντικότερων προσωπικοτήτων, που συμμετέχουν στην επίλυση του προβλήματος με το όνομα, αποτελεί ιστορική ευκαιρία για την επίλυση αυτού του πολυετούς προβλήματος και συνεπώς και ιστορική ευκαιρία για τη Δημοκρατία της Μακεδονίας να καταστεί μέλος του ΝΑΤΟ και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ» αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του πρωθυπουργού.
Ωστόσο, στην ανακοίνωση υπενθυμίζει σε ειρωνικό τόνο ότι ο νυν πρόεδρος ήταν ο «πατέρας» της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1992, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επιδιώξει συμβιβασμό για να κλείσει το ζήτημα.
Σπεύδει μάλιστα να προειδοποιήσει ότι η όποια συμφωνία θα τεθεί σε δημοψήφισμα.
Αμεση, ήταν η απάντηση από το γραφείο του κ. Τσερβένκοφσκι: «Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι παρά την παρουσία του υπουργού Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και τη δυνατότητα ο πρωθυπουργός να ενημερωθεί άμεσα σχετικά με το εάν υπάρξει ή όχι συνάντηση του κ. Τσερβένκοφσκι με την υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός ή ψεύδεται ή πιστεύει σε ψέματα για ενδεχόμενη συνάντηση του προέδρου Tσερβένκοφσκι με την κα Μπακογιάννη.»
Ο Τσερβένκοφσκι κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό «να λογικευτεί και να αρχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρά και υπεύθυνα αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: