ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.08

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΞΙ ΚΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ......


Η τελευταία δημοσκόπηση εκτός της ανατροπής του παγιωμένου την τελευταία οκταετία συσχετισμού των δύο διεκδικητών της εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,και η οποία έκλεινε υπέρ της πράσινης παράταξης ,ανέδειξε και την κάθετη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση των εσωκομματικών προβλέψεων του, που προσέβλεπαν στην συνεχόμενη άντληση ψηφοφόρων αριστερής εν γένει συνείδησης.



Θα περίμενε κανείς κατόπιν των δημοσκοπήσεων ότι το «μήνυμα» θα είχε ληφθεί και το ανασκούμπωμα του ΣΥΡΙΖΑ αν μη τι άλλο θα έδινε μια άλλη τροπή στις εξελίξεις, δεδομένου ότι την αυτοδυναμία ουδείς θα την απολαύσει εκ των δύο διεκδικητών την εξουσία ,αλλά και ως διψήφιο νούμερο ως κόμμα θα αποκτούσε την σοβαρότητα όχι του ρυθμιστή μόνον αλλά της ουσιαστικής εναλλακτικής πρότασης και όχι των αιθεροβαμόνων «φωνών».



Η πρόταση των συγκεκριμένων έξι σημείων του κυρίου Αλαβάνου προς το ΠΑΣΟΚ καταδεικνύει και ισχυροποιεί τον καιροσκοπισμό της εν λόγο πολιτικής δύναμης και του ενός εκ των δύο Ηγετών της.


Και αυτό γιατί και οι δύο Ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει το «παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου». Ο «ΚΑΛΟΣ» Αλαβάνος που αφήνει ένα παράθυρο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και ο «ΚΑΚΟΣ» Τσίπρας που δεν αφήνει κανένα περιθώριο συνεργασίας.
Το «παιχνίδι» αυτό είναι φυσικό και ταυτίζεται με τον ερμαφρόδιτο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ταυτόχρονα είναι και η απάντηση στο ερωτηματικό "του τι μέλει γενέσθαι" όταν το κόμμα κληθεί να δώσει «λόγο» στους ψηφοφόρους του που σίγουρα δεν είναι μόνον οι «διαμαρτυρόμενοι» νέοι.



Η έξυπνη κατά πολλούς κίνηση Αλαβάνου λίαν επιεικώς χαρακτηρίζει όλους εμάς ως «αφελείς».
Η κίνηση Αλαβάνου δεν αφήνει κανένα περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αφού τα έξι θέματα που έχει θέσει δεν άπτονται σε καμιά «κοινωνική» διάθεση επίλυσης υπαρκτών κοινωνικών προβλημάτων. Στοχεύει στην πρόταση που δεν έχει στην παρούσα φάση απάντηση και αποσκοπεί στην «άμυνα» διατήρησης των διψήφιων ποσοστών αλλά και στην συνέχιση της ύπαρξης του ως κόμμα αφού και μια ντε φάκτο συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ θα επιφέρει τυχών ισοσκελισμό των δύο πολιτικών ρευμάτων προς τέρψι του δυνατότερου.



Ο


ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: