ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.08

O πρόεδρος των ΗΠΑ απέτρεψε ισραηλινή επίθεση στον Ιράν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Guardian" που επικαλείται υψηλόβαθμες ευρωπαϊκές διπλωματικές πηγές, το Ισραήλ εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν την περασμένη άνοιξη, αλλά το σχέδιο του εγκαταλείφθηκε μετά την άρνηση του Αμερικανού προέδρου Μπους να το υποστηρίξει. Ο τέως πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ έθεσε το ζήτημα εκ νέου και στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Τζορτζ Μπους στις 14 Μαΐου, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, για να λάβει και πάλι αρνητική απάντηση.
Οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα στηρίζουν την αρνητική στάση του προέδρου των ΗΠΑ σε δύο παράγοντες:
1. στην πιθανή ιρανική αντίδραση, που -κατά τις αμερικανικές εκτιμήσεις- θα περιελάμβανε επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στρατιωτικών στόχων στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και στον Περσικό Κόλπο
και
2. στην εκτίμηση των ΗΠΑ ότι το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να εξουδετερώσει τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις με το πρώτο κύμα επίθεσης αλλά θα χρειαζόταν σειρά επιθέσεων για αρκετές μέρες, γεγονός που προκαλούσε ευρείας κλίμακας πόλεμο.
Τέλος, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι η αμερικανική θέση δεν αναμένεται να αλλάξει όσο παραμένει στην προεδρία ο Τζορτζ Μπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: