ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.08

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ενώ απαλλάσεται από το ΦΠΑ η αγορά πρώτης κατοικίας και ορθά , ο οικοπεδούχος που πήρε ένα οικοπεδάκι και το δίνει αντιπαροχή ακ μη και όταν αυτό που παίρνει είναι πρώτη κατοικία δεν απαλλάσεται του ΦΠΑ και καλείται να πληρώσει ποσά της τάξεως των 20.000 30.000 ? για ένα διαμερισματάκι 100 τ.μ. που θα μείνει ο ίδιος ή θα παντρέψει το παιδί του.

Ακόμη χειρότερα επειδή συνήθως δεν τα έχει τα χρήματα λέει το κράτος , πλήρωσε εσύ εργολάβε για να μη χάσω εγώ και πάνε τον οικοπεδούχο στο δικαστήριο και πάρτου και το σπίτι και ας είναι και η μοναδική του κατοικία.
Και οι αρχές της αναλογικότητας και ισονομίας ανάμεσα σε αγοραστές και οικοπεδούχους δεν ισχύουν και βάζει δύο συναλλασόμενους ( κατασκευαστή -οικοπεδούχο ) να τρέχουν σε μακροχρόνιες δίκες.
ΈΛΕΟΣ ,μήπως κάτι πρέπει να ξανασκεφτούν κάποιοι ?

Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ "ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: