ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.08

Σεμνές και ταπεινές μετατάξεις συγγενών και φίλων…

«…έ«…έχω στα χέρια μου 930 αιτήσεις νοσηλευτριών από το υπουργείο Υγείας, που επιθυμούν να έρθουν ΜΟΝΟ προς το υπουργείο Παιδείας…» Ευριπίδης Στυλιανίδης
«…αλλά εγώ προτίμησα να κάνω δεκτές της ξαδέλφης μου και των φίλων της…» PIAZZA del POPOLO

Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου και Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη μετατίθενται τρεις (3) νοσηλεύτριες από το Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, σε κενές θέσεις ΤΕ Διοικητικού στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του νομού Ροδόπης. Οι τρεις νοσηλεύτριες τυγχάνουν, η μία να είναι συγγενής (πρώτη ξαδέλφη) του Ευριπίδη Στυλιανίδη και οι υπόλοιπες δύο, συγγενείς γνωστών και επιφανών ανθρώπων της τοπικής ΝΔ. Συγκεκριμένα η μία είναι αδελφή γνωστού δικηγόρου της πόλης και συνδικαλιστή της κυβερνητικής παράταξης και η άλλη είναι η σύζυγος αντιδημάρχου στον δήμο Νέου Σιδηροχωρίου Ροδόπης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2008/09/blog-post_5231.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: