ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.08

ΠΑΡΝΗΘΑ...ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ...


ΩΣ "ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ" .....ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ



πηγή ΝΕΑ


Όπως αναφέρει στα Νέα, ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθύμιος Λέκκας, οι παρεμβάσεις που έγιναν μετά την καταστροφική πυρκαγιά έχουν αποτύχει σε ποσοστό 90% και η αιτία αναζητείται στη σύσταση του εδάφους και του υπεδάφους.


Δυστυχώς επαληθεύτηκε αυτό που έχει συμβεί κατ’ επανάληψη στις ΗΠΑ. Καμένες εκτάσεις με αυτού του είδους τα πετρώματα μετατρέπονται σε ερήμους», τόνισε ο κ. Λέκκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο το 20% ως 30% των καμένων εκτάσεων έχουν τη δυνατότητα να αναδημιουργηθούν και αυτό μόνο υπό ιδανικές συνθήκες, οι οποίες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.

Οι επιστήμονες πάντως εκφράζουν φόβο μήπως αλλάξει ολοκληρωτικά ο χαρακτήρας και η φυσιογνωμία του βουνού, μήπως δηλαδή από περιοχή με πυκνό δάσος, μετατραπεί σε ξερότοπο, ίσως με λίγους χαμηλούς θάμνους.

Όπως δήλωσε ο κ. Λέκκας στα Νέα, «οι χειρότεροι φόβοι μας γίνονται πραγματικότητα. Η κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε μετά τη φωτιά του περασμένου Ιουλίου είναι μη αναστρέψιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: