ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.08

" ΟΥΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ "


Η σημερινή βραδινή βροχή ήταν η αιτία για την ματαίωση της προγραμματισμένης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο στάδιο που οργάνωσε για σήμερα ο ΣΚΑΙ με σκοπό τα έσοδα που θα μαζευτούν,να δοθούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης..για το "Ταμείο των Δασών".

Ο ραδιοφωνικός μαραθώνιος που οργανώθηκε από τον ΣΚΑΙ καθώς και η συνεισφορά του κόσμου τόσο από την αγορά των εισιτηρίων για την συναυλία αλλά και των "μεγάλων" .... "ευαίσθητων ευεργετών" συγκέντρωσαν ένα ποσόν της τάξης των 300.000€.

Ο Υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε τους οργανωτές ότι το συγκεντρωθέν ποσό ..."θα πάει εκεί που πρέπει"

Η συναυλία θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα γίνει αύριο 21:00.


Ένας εκ των "ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ" που συνείσφερε με το ποσόν των 30.000€ ήταν και η εταιρία S&B του κυρίου Κυριακόπουλου που από την σελίδα μας ουκ ολίγες φορές έχουμε ασχοληθεί με τις καταστροφές του περιβάλλοντος που έχει επιφέρει η εν λόγο εταιρία στις περιοχές της χώρας μας όπου και δραστηριοποιείται"http://tolimeri.blogspot.com/2008/09/s_11.html.


ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ............Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΑΣΩΝΕΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΟΡΥΣΣΕΙ ΜΕΤΑΛΛΕΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΔΑΣΟΣ ......"ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ" ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: