ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.08

Κατώτερος του αναμενομένου ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο MEGA

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός επικρατείας Θόδωρος Ρουσόπουλος, έδωσε ακόμα μια ευκαιρία στον «κουμπάρο» Ευριπίδη Στυλιανίδη να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, υπερασπίζοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τις κυβερνητικές επιλογές. Για ακόμη μια φορά, η προηγούμενη στο ALTER και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής Ροδόπης και υπουργός Παιδείας εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενομένου, μη μπορώντας να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Μανόλη Καψή, Παύλου Τσίμα και της οικοδέσποινας Όλγας Τρέμη!
Στις αιχμηρές ερωτήσεις και παρατηρήσεις των δημοσιογράφων, οι απαντήσεις ήταν…αστείες! Μετά το γνωστό τροπάριο των τελευταίων χρόνων, ότι «για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ», ο Ευριπίδης Στυλιανίδης άρχισε το καινούργιο…της «διεθνής κρίσης»!!! Έτσι για την Μονή Βατοπεδίου, για τις φήμες των πρόωρων εκλογών και του ανασχηματισμού, για τις τελευταίες δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη για τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, για την φθορά στο προφίλ του Καραμανλή έτσι όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις καθώς και το κύμα αντάρτικου στην παράταξη της ΝΔ…φταίει η «διεθνής κρίση», μια νέα ασύμμετρη απειλή!
περισσότερα :http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2008/09/mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: