ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.09

Έκκληση για σύλληψη του Κενάν Ακίν

Η Επαλξη Ανασυγκρότησης Κέντρου απευθύνει έκκληση σε όλα τα αρμόδια όργανα στην Ευρώπη και το διεθνή παράγοντα να στηρίξουν τις προσπάθειες για εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού, Κενάν Ακίν.
Σε ανακοίνωσή της η Επαλξη αναφέρει πως «είναι αδιανόητο ο Ακίν να έχει την δυνατότητα να παραχωρεί συνεντεύξεις σε εφημερίδες ακόμη και να διεκδικεί ‘βουλευτική έδρα’ στη λεγόμενη βουλή του ψευδοκράτους χωρίς όμως να συλλαμβάνεται από την Ιντερπόλ για το έγκλημα που διέπραξε».
Η Επαλξη στην ανακοίνωσή της «καταδικάζει τις προκλητικές δηλώσεις του Ακίν» και σημειώνει ότι «ο Τούρκος έποικος παραμένει αμετανόητος δηλώνοντας και ότι και σήμερα αν χρειαζόταν θα πυροβολούσε τον Σολωμού».
Ο Κενάν Ακίν, συνεχίζει η Επαλξη, «θεωρεί τον εαυτό του προστατευόμενο λόγω του ότι κατοικεί σε χώρο υπό κατοχή όπου δεν μπορούν να εκτελέσουν διεθνή εντάλματα».
Η Επαλξη εκτιμά ότι «για να υπάρχει θετική εξέλιξη στη διαδικασία των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να απομονωθούν, να δικαστούν και να καταδικαστούν άνθρωποι όπως τον Κενάν Ακίν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: