ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.09

Συμφωνία μεταξύ της “Χαμάς” και της “Φατάχ”, για κυβέρνηση εθνικής ενότητας


Ανακοινώθηκε χθες στο Κάιρο η συμφωνία των δύο μεγαλύτερων Παλαιστινιακών οργανώσεων.
Η ανακοίνωση έγινε στο Κάιρο, σε κοινή συνέντευξη τύπου, από τα δύο ηγετικά στελέχη των συνομιλιών: Mahmoud Az-Zahhar (Χαμάς) και Azzam Al-Ahmad (Φατάχ).
Μεταξύ των σημαντικών αποφάσεων, που οριστικοποιούν το τέλος των εσωτερικών παραταξιακών αντιθέσεων στο Παλαιστινιακό κίνημα, αποφάσισαν το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας και επιπροσθέτως: την απελευθέρωση των 400 στελεχών της Χαμάς, που βρίσκονται φυλακισμένοι από την κυβέρνηση του Αμπάς στη Δυτική Όχθη, με ταυτόχρονη λήξη της κατ’ οίκον περιορισμό των λίγων στελεχών της Φατάχ στη Λωρίδα της Γάζας.
Αυτή η συμφωνία προκαλεί αμηχανία στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αλλά ισχυροποιεί τη θέση της Παλαιστινιακής Αντίστασης για μια πατρίδα Λεύτερη!
Πηγή: Πρακτορείο Ειδήσεων "INFOPAL" (συνεργαζόμενο με τη Sibilla)

Άσχετο;
-
Υπήρχαν κρατούμενοι Παλαιστίνιοι, από την επίσημη Παλαιστινιακή Αρχή; Κι όλα όσα λεγόταν και γραφόταν για «τρομοκράτες, σκληρούς, αδιάλλακτους…» της Χαμάς;
- Στην Ελλάδα (κι όχι μόνον), το μεγαλύτερο πρόβλημα που ανακύπτει από τη χθεσινή ανακοίνωση της συμφωνίας, είναι το πώς θα συνεχίζουν τη σιωνιστική προπαγάνδα – καλυμμένη από τις ίσες αποστάσεις – τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, αλλά κι εκείνα τα πολιτικά κόμματα που δεν διέγνωσαν ποτέ τηυ αναγκαιότητα να στηρίξουν τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Γάζας.
Τα πολιτικά κόμματα, ελπίζουμε να κατανοήσουν την πολιτική τους ανωριμότητα. Όσο για τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, δεν ανησυχούμε: το «σύστημα» θα βρει τρόπους και μεθόδους να τα «καλύψει»…
SIBILLA

Δεν υπάρχουν σχόλια: