ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.09

ΕΤΣΙ .......ΤΙΜΩΡΟΥΝ.....ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ....ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!


ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ALTER ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ "ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ" ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ... ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..... Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ' ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΤΟ 2007 ΑΠ
EΚΑΤΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...... ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ......"ΤΙΜΩΡΗΣΕ" ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΕΣΤΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ AIR LINES

ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!

ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!!!!!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".........

Δεν υπάρχουν σχόλια: