ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.09

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ BLOGGERS

Όπως θα γνωρίζεται, πριν από μερικές εβδομάδες λάβαμε εξώδικο με e-mail, από τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Στ. Γεωργόπουλο, παρά το γεγονός ότι καλέσαμε τον ίδιο και τους συνεργάτες τους να μας υποδείξουν τις αναρτήσεις που επικαλούνταν ως ψευδείς και αναληθείς, δεν είχαμε καμία ανταπόκριση.

Από την μεριά μας αναρτήσαμε την παραποίηση δημοσιεύματος εφημερίδας με το οποίο ο Στ. Γεωργόπουλος επιχείρησε να εξαπατήσει τους δημότες, τον Ιούνιο του 2007. Ο Στόχος της παραποίησης ήταν να βρεθεί δήμος Ηρακλείου ήταν στην πρώτη δεκάδα των πιο χρεωμένων δήμων της Ελλάδος. Αυτό έγινε μέσω ενός πολυτελούς φυλλαδίου που κυκλοφόρησε επισήμως από τον δήμο και ταχυδρομήθηκε στους δημότες . Ο λόγος που ανασύραμε το συγκεκριμένο θέμα έγινε διότι ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο εμφανίζονταν θλιμμένος με μερικά δημοσιεύματα καθώς και με την εμπλοκή του, 3 ημέρες πριν, στις λίστες – ρουσφέτι, στελεχών της Ν.Δ. όπου ζητούσε να τοποθετηθεί η γυναίκα του στην Δ’ Εφορία Αθηνών πριν προκηρυχτούν οι θέσεις.
Ίσως τρομοκρατημένοι από την ενεργεία – εξώδικο του δημάρχου, τα blogs στα οποία στείλαμε την παραποίηση του δημοσιεύματος με όλα τα αποδεικτικά, απέφυγαν να δημοσιοποιήσουν από τον δικό τους ιστοχώρο το γεγονός. Για την συγκεκριμένη ανάρτηση ενημερώσαμε τα blogs 2 ίσως και 3 φορές χωρίς όμως να προχωρήσουν στην δημοσιοποίηση.
Με μεγάλη μας έκπληξη βλέπαμε ειδήσεις για τον Τεό, για την τηλεπαρουσιάστρια που μαλλιοτραβήχτηκε με μια γειτόνισσα, για το σκυλάκι που κάνει κολοντούπες, την πετρούλα για το πώς είπε τον καιρό της Παρασκευής, και άλλα τέτοια αδιάφορα, όμως δεν είδαμε ποτέ το θέμα που τους στείλαμε.
Μετά από μερικές μέρες, στα blogs που είχαμε στείλει τα στοιχεία, τους ξαναέστειλα e-mail στο οποίο τους ρωτούσα από περιέργεια αν θεωρούσαν το θέμα αδιάφορο, αλλά καμία απάντηση δεν πείρα από κανέναν!!!!
Εγώ ήξερα μέχρι χθες ρε παιδιά ότι τα blog είναι μια εναλλακτική πηγή ενημέρωσης και όχι αναμεταδότης της τηλεόρασης και της κλειδαρότρυπας.
Δηλαδή αν απολυθούν μερικές δεκάδες εργαζόμενοι από τον δήμο Ηρακλείου, τότε θα ασχοληθούν τα blogs? Τότε πιστέψτε με, δε θα έχει κανένα νόημα απολύτως για αυτούς τους ανθρώπους που θα βρεθούν στον δρόμο, και αν έχουμε ανοίξει μέτωπο με τον δήμαρχο Ηρακλείου είναι για τον αυταρχικό τρόπο που διοικεί τον δήμο αλλά και για τον τρόπο που φέρεται στους εργαζόμενους. Έχουν «αποχωρήσει» από τον δήμο Ηρακλείου εκατοντάδες εργαζόμενοι τα 2 τελευταία χρόνια, ακόμα και σήμερα το κλίμα ανασφάλειας των υπολοίπων είναι εξοντωτικό.
Ο Αυταρχισμός και η νοοτροπία που διέπει τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής θυμίζει άλλες εποχές που μάλλον κάποιοι τις έχουν ξεχάσει παρόλο που τις έζησαν στο παρελθόν.
Με το να απαξιούν για το θέμα, τα blogs συναινούν στο να διοικούν και να καταλαμβάνουν θέσεις άνθρωποι ακατάλληλοι, που δεν κατέχουν την στοιχειώδη έννοια της δημοκρατίας, αν και με δημοκρατικές διαδικασίες μπορεί να εκλέγονται ή να τοποθετούνται.
Δυστυχώς και τα blogs μπήκαν στον χορό των συμφερόντων, ο ένας δεν αναδεικνύει το τάδε θέμα, για να μην στεναχωρήσει τον διαφημιζόμενο, ο άλλος ανακοινώνει ότι μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου αν ο Μάκης δεν βγάλει το θέμα που έχει στο συρτάρι θα το αναρτήσει το blog, κάτι που φυσικά δε το έκανε, ο άλλος ενώ βγάζει το θέμα με τις λίστες των Μαυρογυαλούρων και επιμένει με τον Γεωργόπουλο τον δήμαρχου Ηρακλείου Αττικής, αποφεύγει να δημοσιεύσει το γεγονός της παραποίησης δημοσιεύματος προκειμένου να εξαπατήσει ο δήμαρχος τους δημότες.
Σε λίγο καιρό θα μάθουμε ότι το troktiko το αγόρασε ο Μπόμπολας, το Pressgr ο Αλαφούζος και πάει λέγοντας… και τελικά εκείνοι που χλεύαζαν τον Μάκη… ακολουθούν τον δρόμο του…
Αισθάνομαι ότι η «επανάσταση» των Ελληνικών blogs περνάει την πρώτη της παιδική ασθένεια, και ελπίζω αυτή να μην αποδειχθεί ανίατη.
Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν εκείνοι που θέλουν να συμβάλουν στην εναλλακτική ενημέρωση μέσω του internet, από εκείνους που ψάχνουν να βρουν τρόπους να πιέζουν ή να χρησιμοποιήσουν τα blogs για την δόξα και το χρήμα.
Λυπάμαι ειλικρινά που φτάνω σε αυτό το σημείο, οφείλω πιστεύω εκ μέρους της ομάδας, που διαχειρίζεται το irakleionews.blogspot, και αισθανόμαστε bloggers, να θίξω το θέμα, και ελπίζω να βρεθούν «συνάδελφοι» bloggers που από τον δικό τους χώρο θα το δημοσιοποιήσουν
irakleionews

Δεν υπάρχουν σχόλια: