ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.09

γωγές κατά τοπικών εφημερίδων άρχισε ο Εφραίμ. Δικηγόρος του, ποιος άλλος; Ο Στέργιος Γιαλάογλου!

600.000 € αποζημίωση ζητάνε οι μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος, από τον εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής της Ξάνθης», Πάνο Παπαδόπουλο, με αγωγές που κατέθεσε για λογαριασμό τους στο Πρωτοδικείο Ξάνθης, η δικηγορική εταιρία «Στέργιος Γιαλάογλου και Συνεργάτες».

Οι δύο μοναχοί θεώρησαν εαυτόν θιγόμενο από δημοσίευμα της εφημερίδας που χαρακτήριζε τον Εφραίμ ως «μαφιόζο» και ζητούσε να μπει στη … φυλακή. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα βασιζόταν στα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που παρουσίαζαν το 67,5% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου έχει παρανομήσει και πρέπει να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Ο εκδότης της εφημερίδας, Πάνος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του επιμένει στο χαρακτηρισμό: «Οι μέθοδοι, οι πρακτικές και παρεμβάσεις που χρησιμοποίησαν οι καλόγεροι – μπίζνεσμαν της Μονής Βατοπεδίου και κυρίως το «δίδυμο» Εφραίμ – Αρσένιος για να ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ τη Λίμνη Βιστωνίδας και τη Γη μας, επιβεβαιώνουν με επιείκεια τους χαρακτηρισμούς που τους έδωσα. Την επόμενη φορά που θα διεκδικήσουν ΓΗ από τη Θράκη, να ψάξουν χώρο να κρυφτούνε…»!
Μιλώντας στην ηλεκτρονική zougla, ο Πάνος Παπαδόπουλος κάνει λόγο για απόπειρα εξόντωσής του, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι, παρά το φόρτο των δικαστηρίων, η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί σε χρόνο ρεκόρ, το Μάρτιο!
Σε ότι αφορά το δικηγορικό γραφείο που υποστηρίζει τους Εφραίμ και Αρσένιο, έχουμε αναφερθεί σ’ αυτούς και στο παρελθόν, λεπτομερέστατα…
http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: