ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.09

"Δίδαξε" σήμερα όλη η Blog-όσφαιρα

Δίδαξαν σήμερα όλα τα Ελληνικά Blogs τι θα πει η λέξη "συναδελφοσύνη","συμπόρευση","συναγωνιστικότητα","συντροφικότητα","δύναμη των Blogs".

Με αφορμή το γεγονός που της απόκρυψης του logo του blog μας από τον ANT1,και στη συνέχεια της υπόκλισης προς όλα τα Blog και αποκατάστασης του στο μεσημβρινό δελτίο,φάνηκε όλη η BLOGO-ΣΦΑΙΡΑ σαν μια μεγάλη ασπίδα με παρατεταμένη τη γροθιά,η οποία είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί με οτιδήποτε άδικο υποπέσει στην αντίληψή της.

Το σημερινό γεγονός έδειξε ακόμη μία φορά το πιο σημαντικό ίσως....την δύναμη των Blogs!

Ας σταματήσει εδώ το θέμα με αυτό το κείμενο,τα μηνύματα τα έχουν πάρει οι "μεγάλοι"...και πολύ καλά μάλιστα.Έχουν καταλάβει πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί μας,για τον απλό και περιεκτικό λόγο.....πως εμείς που γράφουμε είμαστε ο απλός ο λαός,ο μέσος άνθρωπος,αυτός που που δεν είναι διεφθαρμένος με κυκλώματα και λεφτά μαύρα.

Αυτές είναι πικρές αλήθειες και γνωστές δυστυχώς.

Η παρουσία μας στη Βlog-όσφαιρα έχει ως σκοπό να διασκεδάσουμε να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία με τις ατάκες που θα σκεφτούμε και θα δημιουργήσουμε με την τρέχουσα επικαιρότητα, μοιράζοντας τες μαζί σας.

Γιατί : "Όταν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι έξυπνο,σε βοηθάει να γίνεις εξυπνότερος"

Ελπίζουμε μέρες συναδελφοσύνης σαν τη σημερινή να ακολουθήσουν πολλές,όποιος και αν βρεθεί στο στόχαστρο των "μεγάλων".

Σας ευχαριστούμε όλους που μας διδάξατε,γίναμε καλύτεροι πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν Bloggers.

Με πολύ εκτίμηση το φοιτητικό Blog hakis-hakis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: