ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.09

«Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ, ήλιος να με μη βλέπει.!!

Από την μια κατραπακιά στην άλλη αυτή η Κυβέρνηση, είναι αυτό που λέμε δεν ξέρει από που να κρυφτεί! Καθότι χθες το λογιστήριο του κράτους, δηλαδή τα παιδιά της, είπαν τακάνες πάλι σκατά! μαύρη τρύπα 5,6 δις ευρώ! και έλλειμα κρατικού προϋπολογισμού στα 14 δις ευρώ για το 2008 ανακοίνωσαν!! βέβαια δεν της είπαν το < έτσι όπως τάκανες φάτα!> αυτό θα της το πεί ο Λαός στην ώρα του !, αλλά μέχρι τότε θα τρώμε στην μάπα την γελειότητα του < καταλληλότερου> και τις κατραπακιές του Καραγκιόζη! Και επειδή το γεγονός της αποτυχίας του προϋπολογισμού έχει καταντήσει καλαμπούρι και επειδή οι πλάκες έχουν τα όρια τους και μαζί τους και ο Λαός Μπλε -Πράσινος -Κόκκινος και ότι άλλο χρώμα ήθελε προκύψει, ας πάρουν την απόφαση οι του επιτελείου του καταλληλότερου κατά Ντερμπεντέρ, να το διαλύσουν το μαγαζί προσφέυγοντας στις κάλπες σύντομα, γιατί τους βλέπω άπαντες του συμπαθούς Αντώναρου συμπεριλαμβανομένου να τραγουδούν συν γυναιξί και τέκνοις το λαϊκό άσμα < «Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ, ήλιος να με μη βλέπει >....Άδικα? ο diaporon-bl/

Δεν υπάρχουν σχόλια: