ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.09

DCA ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ? (ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΠΙΔΑ» ΤΩΝ «ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ»)

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα θέμα στο διαδίκτυο (αναδημοσιεύτηκε μάλιστα και σε απογευματινή εφημερίδα), τύπου «Διαδώστε το», με σύνηθες τίτλο «DCA - Βρέθηκε το φάρμακο για τον καρκίνο, αλλά παρεμποδίζεται η κυκλοφορία του απ’ τις φαρμακοβιομηχανίες». Το θέμα συνήθως συνοδεύεται και με ένα βίντεο που βρίσκεται στο YouTube.

αποτυπώνουμε το κείμενο:
«D.C.A. DiChloroAcetate

"Υπάρχουν θεραπείες για τον καρκίνο που το υπουργείο υγείας δεν θέλει να γνωρίζετε.
Παρακολουθήστε το βίντεο και σκεφτείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε για να σωθούν ζωές!
Διαδώστε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε.

Βγήκε το νέο επαναστατικό φάρμακο για τον καρκίνο από ερευνητική ομάδα του Καναδά με προϊστάμενο Έλληνα ερευνητή του εξωτερικού. Δραστική αντιμετώπιση των καρκίνων Πνεύμονα, Εγκεφάλου και Στήθους και δευτερευόντως άλλων μορφών, δίχως τις παρενέργειες της τυπικής χημειοθεραπείας. Εργαστηριακή επίτευξη συρρίκνωσης καρκινικών όγκων πάνω από 70%.

Εμποδίζεται να βγει στην αγορά και να χρηματοδοτηθούν οι έρευνες επειδή το φάρμακο δεν είναι συμβατό με τους αμείλικτους νόμους του Καπιταλισμού του πλέγματος των φαρμακοβιομηχανιών και της Νέας Τάξης.

Για μια ακόμα φορά οι Έλληνες του εξωτερικού μεγαλουργούν και πρωτοστατούν στην μάχη εναντίον του καρκίνου".

==============================================================

Με αφορμή την λήψη e-mail από αναγνώστη της σελίδας μας ο οποίος μας παρότρινε να κάνουμε μια μικρή έρευνα για την "ανακάλυψη" του φαρμάκου DCA το οποίο "επιδρα ευεργετικά στους καρκινοπαθείς".....παραθέτουμε στην σελίδα μας μέρος της συνέντευξης του ιατρού Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγου στην Αλμπέρτα του Καναδά ο οποίος και φέρεται ως "ανακαλύπτον" το φάρμακο ενάντια στον ΚΑΡΚΙΝΟ.

Βρίσκομαι στην 24η ημέρα θεραπείας με DCA


Υπογραμμίσαμε τα σημεία της συνέντευξης του (ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟΥ) ΟΧΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΥ κου Μαχελάκη ό οποίος κατά την γνώμη μας δίνει την πραγματική διάσταση της επίδρασης του φαρμάκου - ελπίδα για πολλούς συνανθρώπους μας.

Κατά την ταπεινή μας "άποψη" διερωτόμαστε ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΦΕΡΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΕΙΔΩΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"...ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΎΝ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: