ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.09

Bloggers η κρυφή δύναμη του διαδικτύου.

Αφιερωμένο σε εκείνους που υποτιμούν τα blogs, που έχουν άποψη αλλά παρόλα αυτά τα αντιγράφουν, όπως επίσης και σε κάποιους άλλους που δήθεν τα απαξιώνουν, αλλά τους προκαλούν δυσαρέσκεια και έναν αδικαιολόγητο φόβο.
To video από hakis
Επίσης θυμίζω και την άλλη περίπτωση :
Απίστευτο κι όμως αληθινό!!

Η ηλεκτρονική δημοσιογραφία των πολιτών, αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν πολιτική άποψη για τα κοινά και την εκφράζουν είτε με ψευδώνυμο είτε με επώνυμο, είναι ακόμη σε αρχικά στάδια.


Είμαστε ακόμη στα πρώτα βήματα που ο καθένας από εμάς δοκιμάζει το τόνο, τη χροιά και του ύψους της γραφής της φωνής του.

Είμαστε ευτυχώς ακόμη ένα άναρχο και ελεύθερο βήμα ελεύθερων πολιτών που κρατάμε έναν άτυπο κώδικα δεοντολογίας.

Κρίνουμε και κρινόμαστε . . . οι αναγνώστες και η αποδοχή ή ΜΗ των συνbloggers μας είναι ο οδηγός και η πυξίδα στην απρογραμμάτιστη πορεία μας στην blogόσφαιρα.


Από την άλλη μεριά η πολιτική εξουσία με τα ΜΜΕ βρίσκονται σε αμηχανία και σε διερευνητικό στάδιο άμυνας και τεστάρουν πολλούς από εμάς για αντιδράσεις.


Χρησιμοποιούν ακόμη και δικούς τους, να παριστάνουν τους δήθεν απλούς πολίτες, (με ανώνυμα blogs), προβοκάροντας πολλές φορές με ανεπίτρεπτες συμπεριφορές σε μια άδικη ισοπέδωση και απόδοση σε όλους μας τον ευτελισμό ή τη προχειρότητα, με σκοπό την αποδυνάμωση και την υποβάθμιση των συνταγματικών ελευθεριών, άθλια μεθόδευση και ανέντιμη επίθεση σε όλους εμάς που το έχουμε ως εργαλείο ελεύθερης έκφρασης των ιδεών μας.


Ευελπιστώ στα επόμενα στάδια ότι θα υπάρξει αυτοκάθαρση και στο χώρο μας, με την αποβολή ή έστω με αναφορά σε εκείνους που (εξ)υπηρετούν, αντί της ελεύθερης έκφρασης και των προσωπικών επιλογών τους, αλλότρια συμφέροντα.


Τέλος σε ότι αφορά το παρόντα ιστοχώρο είναι ξεκάθαρος με ονοματεπώνυμο και ασκεί μόνον τα συνταγματικά του δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σε αυτό και μόνον.


Είμαστε ανοικτοί σε όλους που υιοθετούν και εκφράζουν :


«Όποιος ελεύθερα συλλογάται συλλογάται καλά»(Ρήγας Φεραίος)


Ν-Ζ
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ



2 σχόλια:

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Και ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε .....
Θα δούν ακόμα τα μάτια μας...γαμισε τα...

ΠΟΛΥ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!!!!

Unknown είπε...

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ....ΚΥΡΙΕ!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ.... ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ .."ΠΕΤΣΑ"...ΠΕΤΣΑ"