ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.09

Βρετανός διπλωμάτης συνελήφθη για αντισημιτικές δηλώσεις

Ένας Βρετανός διπλωμάτης, συνεργάτης του υπουργού Εξωτερικών, Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, συνελήφθη αφού κατηγορήθηκε ότι έκανε δημοσίως αντισημιτικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Γάζα.
Όπως ανέφεραν οι εφημερίδες Ντέιλι Μέιλ και Ντέιλι Τέλεγκραφ ο 47χρονος διπλωμάτης φώναξε «βρομιάρηδες Ισραηλινοί, βρομιάρηδες Εβραίοι» ενώ παρακολουθούσε, σε ένα αθλητικό μπαρ του Λονδίνου, εικόνες από το βομβαρδισμό της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό τον περασμένο Ιανουάριο. Φέρεται ακόμη να είπε ότι ελπίζει οι Ισραηλινοί στρατιώτες να σβηστούν από το χάρτη, προτού συλληφθεί με την κατηγορία της υποκίνησης σε θρησκευτικό μίσος.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη για το...επεισόδιο που σημειώθηκε στις 27 Ιανουαρίου μετά από καταγγελία ενός ιδιώτη. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του συλληφθέντος, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις επιβεβαίωσε ότι αφορά ένα μέλος του προσωπικού του υπουργείου.
Εν τω μεταξύ, οι Εβραίοι που ασχολούνται με τις διαπραγματεύσεις με την Καθολική Εκκλησία παραμένουν πολύ προσεκτικοί απέναντι στο Βατικανό και στην συνέχεια της υπόθεσης του επισκόπου Ρίτσαρντ Γουίλιαμσον, δήλωσε ο Ρισάρ Πρασκιέ, πρόεδρος του Συμβουλίου που εκπροσωπεί τα εβραϊκά ιδρύματα στην Γαλλία (CRIF).
Ο κ. Πρασκιέ συναντήθηκε επίσης με τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Αγία Έδρα, ο οποίος συμμετέχει στις ετοιμασίες του ταξιδιού του πάπα Βενέδικτου στους Αγίους Τόπους.
«Οι ετοιμασίες προχωρούν παρά την κρίση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους Εβραίους και την Καθολική Εκκλησία», τόνισε ο Ρισάρ Πρασκιέ.
«Είμαστε πολύ προσεχτικοί με την υπόθεση Γουίλιαμσον διότι δυστυχώς δεν είναι η πρώτη μας ήττα», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος του CRIF.

Καθαιρέθηκε από σχολή ο αντισημίτης επίσκοπος
Την καθαίρεση από τη διεύθυνση της ρωμαιοκαθολικής ιερατικής σχολής της Αργεντινής του Βρετανού επισκόπου, Ρίτσαρντ Γουίλιαμσον, ο οποίος προκάλεσε πρόσφατα σάλο όταν δήλωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το ναζιστικό καθεστώς σχεδίασε τη συστηματική εξολόθρευση των Εβραίων, ανακοίνωσε χθες η «Υπερσυντηρητική Κοινότητα Αγ. Πίος Ι». Την περασμένη εβδομάδα, το Βατικανό είχε υποστηρίξει ότι ο Πάπας Βενέδικτος δεν γνώριζε τις απόψεις του εν λόγω επισκόπου για το Ολοκαύτωμα και όταν ενημερώθηκε σχετικά τον κάλεσε να ανακαλέσει. Ο επίσκοπος Γουίλιαμσον, ωστόσο, αρνήθηκε να συμμορφωθεί, υποστηρίζοντας ότι θα ανακαλέσει στο μέλλον, αν και εφόσον προκύψουν «αδιάσειστα» ιστορικά στοιχεία για το Ολοκαύτωμα.

Ζητάει αποδείξεις
«Πιστεύω ότι τα ιστορικά στοιχεία δεν δικαιώνουν σε καμιά περίπτωση τον ισχυρισμό ότι έξι εκατομμύρια Εβραίοι δολοφονήθηκαν εσκεμμένα από το ναζιστικό καθεστώς και ότι ο Χίτλερ είχε σχεδιάσει τη γενοκτονία τους», είχε ισχυριστεί ο επίσκοπος Γουίλιαμσον. Το Σαββατοκύριακο και ενώ είχε προηγηθεί η σύσταση του Πάπα, ο επίσκοπος Γουίλιαμσον δήλωσε στο γερμανικό «Der Spiegel» ότι θα ανακαλέσει μόνο αν προκύψουν ιστορικές αποδείξεις και εξέφρασε, μάλιστα, την εκτίμηση ότι «θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός» πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Χθες, ωστόσο, η «Υπερσυντηρητική Κοινότητα Αγ. Πίος Ι» κατέστησε σαφές ότι οι απόψεις του επισκόπου Γουίλιαμσον δεν την εκφράζουν και γι’ αυτό είναι υποχρεωμένη να τον παύσει από τα καθήκοντά του ως διευθυντή της ιερατικής σχολής στο Λα Ρέχα. «Ενας καθολικός επίσκοπος δεν μπορεί να αναφέρεται σε κανένα ζήτημα, πέραν όσων σχετίζονται με την πίστη και την ηθική», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: