ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.09

Νίκος Λυγερός - Ο εξυπνότερος Έλληνας εκθέτει στην Καλαμάτα



Ο δρ. Νίκος Λυγερός, μαθηματικός στη Λυών αλλά και καθηγητής επισκέπτης σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας, είναι γνωστός ως ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυΐας στον κόσμο. Το IQ του (189) είναι σχεδόν διπλάσιο από το IQ ενός μέσου ανθρώπου, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι σε ηλικία 2,5 ετών έπαιζε σκάκι!

Στην Καλαμάτα, έχει ξαναβρεθεί στο παρελθόν για διαλέξεις. Αυτή τη φορά, όμως, έρχεται για άλλον λόγο. Πρόκειται να παρουσιάσει εικαστικά έργα του στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.
Τα εγκαίνια της έκθεσής του, με τίτλο «Ο κόσμος του Vincent», θα γίνουν..........

το Σάββατο στις 7.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει διάλεξη από τον ίδιο στις 9.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Rex», με θέμα το έργο του ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.
«Είκοσι πίνακες, λάδι σε καμβά 50X70 εκ., αναδεικνύουν τις ουσιαστικές λεπτομέρειες της ζωγραφικής του διάσημου Ολλανδού καλλιτέχνη, δίνοντας έμφαση στις δημιουργίες του, όταν ζούσε στη Γαλλία και ειδικά στο Νότο της χώρας. Η προσέγγιση του Νίκου Λυγερού υλοποιεί εικαστικά τη φιλοσοφία που απορρέει από το νοητικό σχήμα του χρώματος του αόρατου. Μέσω της νοημοσύνης της ανθρωπιάς, μελετά τη συγκίνηση που προκαλεί το έντονο μείγμα των χρωμάτων. Οι πίνακες του Νίκου Λυγερού μάς αγγίζουν με τη λεπτότητα και την τρυφερότητα της χρωματικής μάζας. Καθαρές και γνήσιες γραμμές του προσχεδίου καθορίζουν αποτελεσματικά τα όρια των ανθρώπων που δεν ξέχασε ο Vincent… Μόνο οι πίνακές του άντεξαν την ανθρωπιά του…» διαβάζουμε στο ενημερωτικό έντυπο για την έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 21 Φεβρουαρίου.
Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ζωγραφίζοντας την Επιστήμη», που θα λάβει χώρα από το πρωί του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ελληνικό Τμήμα της Euroscience, το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.



Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"

ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: