ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.09

ΟΙ "ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ " ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ....ΑΠΕΙΛΟΥΝ KAI ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK

κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση.....και να διαβάσετε ποια είναι η δημοκρατική διαπαιδαγώγηση των ανθρώπων του ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ.....
Που βλέπουν ότι η προστασία που του παρέχει έως και τώρα το Πολυτεχνείο......ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ......!!!!



2 σχόλια:

Anti είπε...

Προφανώς δεν ξέρεις για τα fake profil και τον πόλεμο των φασιστών κατά του indymedia με όχημα το facebook....

Μπορείς να ενημερωθείς σε αυτό το άρθρο http://paokland.blogspot.com/2008/12/facebook-indymedia.html

Αν σε ενδιαφέρει φυσικά.....

Από εκέι και πέρα άλλοι είναι αυτοί που σκοτώνουν την δημοκρατία και όχι τα παιδιά του indymedia.
Ευχαριστώ

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ...ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕΣ.... ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ 'ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ' Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΚΟΠΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ "ΑΓΝΩΝ" ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΚΟΠΩΝ...ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ …….....ΤΗΣ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ".
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ" ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ "ΔΕΧΤΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ "ΑΣΕΛΓΕΙΣ' ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ...ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ" ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..... ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ …..ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ..."ΑΓΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ 'ΣΦΗΝΑ".
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η 'ΑΝΟΙΞΗ' ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ "ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ' ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ.
ΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.