ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.09

Ερώτημα προς bloggers

Ποιός blogger που έχει έστω στοιχειώδη αυτοσεβασμό, θα πήγαινε στην εκπομπή "ψηφιακή ελλάδα" που την παρουσιάζει ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΩΝ INTEΡΝΕΤ, Βασιλάκος;
Ποιός άνθρωπος που έχει έστω στοιχειώδεις γνώσεις δημοκρατίας θα ήταν περήφανος για την παρουσία του σε μια εκπομπή που παρουσιάζει ένας απίθανος τύπος που ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΑΥΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡΗΣΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ";
Ρε Βασιλάκο, πότε είχαμε εκλογές και σε ψηφίσαμε εκπρόσωπο; Και εσύ ρε blogger με το περίφημο "ιατρικό" σου blog , που στο πανεπιστήμιο μας το έπαιζες και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, τί θα πεις στους φίλους σου για την παρουσία σου εκεί; Είσαι και περήφανος και το διαδίδεις κιόλας ότι πήγες εκεί.
Την ώρα που προσπαθούν να βάλουν την ελευθεροτυπία των blogs σε καλούπια, υπάρχουν και αυτοί που στο βωμό του να κερδίσουν μερικά κλικ παραπάνω στο μετρητή επισκεψιμότητας, είναι ικανοί να παρουσιαστούν σε εκπομπή όχι μόνο του ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΗΣΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ", προφανώς αναγνωρίζοντας τον ώς τέτοιο, αλλά ακόμα και στον ίδιο τον Δένδια για να συζητήσουν τον αποτελεσματικότερο τρόπο χειραγώγησης των πληροφοριών.
Να το χαίρεσαι το blog σου , αλλά από δημοκρατικές αρχές παραμένεις μείον, όπως στο Πανεπιστήμιο τότε!
Να θυμάσαι φίλε blogger , ότι την αναγνωρισιμότητα και τον σεβασμό, δεν τον εμπνέεις αν εμφανιστείς σε 10 εκπομπές για μπλογκς. Δεν τον κερδίζεις ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ για δημοκρατία, αλλαγές καταστατικών και δηλώσεις στήριξης "ανεξάρτητων" παρατάξεων, όταν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αναγνωρίζεις αυτοχρισμένους προέδρους(και μάλιστα που; σε χρήστες Ιντερνετ!!!) με την παρουσία σου στις εκπομπές τους. Αυτό μάλλον για καιροσκοπισμό και τυχοδιωκτισμό, μας κάνει.
Καλή σου συνέχεια στον αγώνα σου, αλλά μάθε επιτέλους κύριε, ...ιατρικά νέα, ότι ο σκοπός (της ανόδου της επισκεψιμότητας) ... ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ (βλέπε βασιλάκος). Είμαστε σίγουροι ότι αν το σκεφτείς ψύχραιμα, θα συμφωνήσεις μαζί μας.
http://universalreporters.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dystyxws oi bloggers eimaste xyma, aprostateytoi kai merika lamogia mporoun na mas vgaloun aff-side, olous

Unknown είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ.....ΑΠΟΛΥΤΑ!!
ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο "ΟΡΟΣ" AΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ....
ΤΟ OFF SIDE .....ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ 'ΣΦΥΡΙΧΤΕΙ"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ