ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.09

ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΚΗΣ.........ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟ


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ...
ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.......................
ΓΙΑ ΕΝΑ "ΤΡΑΠΕΖΙ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΑΦΗΣΑΝ "ΦΕΣΙ" 20.000€ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΜΕ ΤΟ "ΤΡΑΠΕΖΙ" ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ...ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.......... ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΤΟ "ΤΖΑΜΠΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ...............ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ...............ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: