ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.09

Γιάννης Μίχας και Ευριπίδης Στυλιανίδης……δυο πολιτικοί με σκατά στο κεφάλι!!!

ι κοινό έχουν ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης;;; Και οι δυο έχουν κάνει αγωγή σε ανθρώπους που φέρονται να έχουν γράψει κάτι επιλήψιμο γι’ αυτούς σε blog. Και αν για τον Γιάννη Μίχα τα πράγματα είναι πιο «αντρίκια», καθώς κατέθεσε ο ίδιος την αγωγή εναντίον του Μιχάλη Αγγελόπουλο για γραφόμενα στο ιστολόγιο «Εδώ Πειραιάς», ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, για να μην χαλάσει το πολιτικό του image μεταξύ μπουζουκιών και επιχορηγήσεων σε ΜΚΟ, έβαλε τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του να καταθέσει αγωγή σε άτομο που φέρετε ως blogger!!!

Η ιστορία ξεκινάει ακριβώς μετά την νίκη της ΝΔ το 2007 (τυχαία άραγε;) με την κατάθεση αγωγής από τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του υπουργού, δημοσιογράφο Γιώργο Καρανίκα προς τον γιο τοπικού πολιτικού αντιπάλου του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το υπόγειο σύστημα του υπουργού μεταφέρει και μέλος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ από τον δήμο Σαπών Ροδόπης να καταθέσει ως ψευδο – μάρτυρας κατηγορίας!!! Δεν έχει όρια η γελοιότητα τους, που δυστυχώς γι’ αυτούς κατατροπώνονται στο δικαστήριο για έλλειψη στοιχείων. Και εκεί που λέγαμε (ή μάλλον γράφαμε) ότι τέτοιος φασισμός μόνο σε δεξιό μυαλό θα υπάρχει … να’ σου και ο Νομάρχης μας.
Διαφορά καμία σε κάποιους πολιτικούς! Σκατά στο κεφάλι τους … που να βρεις μυαλό;;;
http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: