ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.09

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ DAVID ICKE....ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.... ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ DAVID ICKE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ. ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΣ. ΠΟΥΛΗΣΕ "ΕΛΠΙΔΑ" ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ(ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, CFR, ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ κλπ)
ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ (ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ : ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΣ κ.α )
Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ "ΚΟΜΠΙΝΑ" ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ: Η "ΑΛΛΑΓΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
ΑΥΤΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ



Barack Obama

Δεν υπάρχουν σχόλια: