ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.09

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ......"ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ"......

Αντίμαχος


Ενήμεροι οι απανταχού Έλληνες γηγενείς ή ομογενείς για τα κοσμητικά επίθετα αλλά και τους χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς έχει λουστεί η χώρα μας.


Μπανανία …Μποκοτά…. ή χώρα των Μαο-Μαο και άλλα τινά που μεγαλειωδώς υποβιβάζουν της «κοιτίδας» του πολιτισμού και της Δημοκρατίας.


Η διαχείριση της πολιτικής πραγματικότητας στη χώρας μας από τους ευέλπιδες πολιτικούς μας δεν επιτρέπει την αντιστρεψιμότητα των όρων και της ορολογίας …..αφού ο πολιτικός κόσμος του τόπου έχει επιδοθεί σε ένα ξέφρενο ανταγωνισμό ακατανόητης επικοινωνιολογίας…. Χωρίς ουσιώδεις πολιτικές για την απεμπλοκή αυτού του έρμου τόπου….από τις παρόλες που του προσάπτουν όλοι εκείνοι που θέλουν να έχουν το ρόλο του «αντικειμενικού» τιμητή .


Το θέμα σαφώς και είναι πολιτικό. Η διάσταση του τον τελευταίο καιρό τείνει να παγιώσει ένα άλλο όνομα στην Χώρα …το οποίο να συνάδει με την βιωμένη πραγματικότητα.


Το «ψάρι βρωμά από το κεφάλι» λέει ο σοφός λαός. Και πώς να μην είναι έτσι;

Οικονομική κρίση ,φτώχεια, εγκληματικότητα, απαξίωση θεσμών και νόμων, άνθηση της μαύρης αγοράς, Δικαιοσύνη….. «εργαλείο» για τους έχοντες την δύναμη, κρατική Διαφθορά και ανικανότητα, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος ….είναι μερικά από τα προνόμια που ανθούν και έχει σε αποκλειστική αυξημένη ποσοστιαία σύγκριση με άλλες χώρες η Χώρα μας.


Οι πολιτικοί της χώρας αντιλαμβάνονται τον ξεπεσμό των πολιτικών τους αλλά πρώτο μέλημα τους είναι η πολιτική τους «επικοινωνία» …και όχι η λύση. Έχουν περάσει δυο εικοσιτετράωρα από το Διάγγελμα του πρωθυπουργού και την συνέντευξη του εν δυνάμει πρωθυπουργού και το συμπέρασμα που ανάγεται , ενισχύει την άποψη του «τίποτα».


Ο διαχειριστής της εξουσίας Πρωθυπουργός επιδόθηκε σε άλλη μια εκφώνηση του ποιήματος που εδώ και μια πενταετία εκφωνεί με στόμφο. Πολύ λάδι ….. “και κακής ποιότητας” …….αλλά για την τηγανίτα ……ΤΙΠΟΤΑ. Ο δε έτερος Καπαδόκης κύριος Παπανδρέου παρέθεσε το «άλλο» πρόσωπο της ελπίδας που διακατέχει τον μέσο απογοητευμένο ψηφοφόρο αλλά………..μόνον ελπίδα….συνοδευόμενη από αφηρημένες έννοιες.


Το «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» των δύο διεκδικητών την εξουσία……. «και λέω δύο γιατί οι “άλλοι” είναι μόνον φωνές»…. στην παρούσα φάση, είναι ποιος μπορεί να παραθέσει μια εφικτή , ρεαλιστική λύση από το οικονομικό αδιέξοδο μεσούσης της παγκόσμιας κρίσης.


Το πολιτικό όραμα ανύπαρκτο και από τους δύο….μόνον ευχολόγια και δηϊφοβία από τον έναν.... λες και αντιμετωπίζει ηλίθιους και εχθρούς και από τον άλλον μια παροχολογία ελπίδας που πρέπει να την ενστερνιστούμε γιατί «είδαμε» ..λέει.... το έργο και την δυναμική του από τα πόστα που διετέλεσε ως υπουργός, για τον «τρόπο»….όμως …τίποτα.

Το μόνο που μπορεί να τους προσάψει η Δημοκρατία μας είναι ότι κινούνται και οι δύο στα πλαίσια της για την διεκδίκηση της εξουσίας.


Μιας Δημοκρατίας που οι λειτουργοί της….την έχουν φέρει σε παραλήρημα .

Μιας Δημοκρατίας που η θέση της λαϊκής κυριαρχίας…περνά μέσα από τα εκλογικά συστήματα για να κυριαρχεί η μειοψηφία, και να επιβάλλει αυτή στην πλειοψηφία την θέληση της. Μιας Δημοκρατίας που ως διακύβευμα έχει ,...όχι το όραμα και τον λαό της αλλά τα ώτα των ψηφοφόρων , και πως αυτά θα βελουδοποιηθούν στα ακούσματα των Σειρήνων αναρριχητών της «καρέκλας» και της εξουσίας. Και τώρα τελευταία την ένέπλεξαν στο ηλίθιο πολιτικό τους πόκερ με μπλόφες και .......το ακούσαμε και αυτό ....."συμφωνίες" για την εξουσία μεταχειρίζοντας τον "πρώτο" πολίτη της χώρας ...και θεσμό...... ως μπαλαντέρ.


Η Δημοκρατία μας Στο «παραλήρημα» της μας καλεί. Ζητά την αρωγή μας. Ο τροπικός πυρετός της …που με τόση στοργή της τον μετέδωσαν οι εθνοπατέρες μας ΠΡΕΠΕΙ να ιάνει αν θέλουμε η χώρα που την γέννησε να περηφανεύεται για αυτήν. Η ίαση της περνά από όλους εμάς.

Οι «χρωματικοί» εχθροί μπορούν να απομονωθούν αν δούμε όλοι ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.

Εκβιασμοί και καπετανάτα δεν μπορούν να περάσουν στην συνείδηση μας.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: