ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.10

Πράσινη πετρελαιο-ανάπτυξη


Αναρωτιέμαι πως συνδέεται η πράσινη ανάπτυξη με τους αυξημένους ρύπους. Η τελευταία έκθεση του ΟΑΣΑ παρουσιάζει την Ελλάδα πρωταθλήτρια στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου με 8,7 τόνους ανά κεφαλή.

Όλες οι άλλες χώρες στον κόσμο αναζητούν τρόπους μείωσης της μόλυνσης που προκαλούν τα ορυκτά καύσιμα αντικαθιστώντας τα σταδιακά με φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα ενώ στην Ελλάδα αντί να ενισχύσουμε τις ενεργειακές καλλιέργειες και τα βιοκαύσιμα τα μειώνουμε.

Δήλωσαν τα ΕΛΠΕ ότι πρέπει να μειώσουν την ποσότητα βιοντίζελ που παραλαμβάνουν κατά 40% γιατί . δεν πουλάνε όσο ντίζελ περιμένανε και η κυβέρνηση παρακολουθεί άπραγη παρά το ότι είμαστε από τις τελευταίες χώρες της ΕΕ στην επίτευξη ενεργειακών στόχων.

Γραφει η Angel Dimou

Η οικονομία της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο και αντί να βοηθηθεί ένας από τους λίγους παραγωγικούς κλάδους στη χώρα αφήνεται να μαραζώσει χάριν των πετρελαϊκών συμφερόντων. Τα ίδια συμφέροντα που απαγόρευσαν στην Ελλάδα την εξόρυξη του ορυκτού πετρελαίου που υπάρχει στο Αιγαίο.

Το χειρότερο είναι ότι οι ίδιοι Υπουργοί, κα Μιρμπίλη και κος Μανιάτης, που από τη μία τονίζουν ότι η πρόκληση της Πράσινης Ανάπτυξης δημιουργεί ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη κι από την άλλη παραδέχονται ότι δεν έχουν κάνει πολλά για την ένταξη των ανανεώσιμων καυσίμων στην Ελλάδα, με την απραξία τους φαίνεται να κάνουν πλάτες στα ΕΛΠΕ για να μειώνονται με διάφορους τρόπους τα βιοκαύσιμα. Ωραία πράσινη ανάπτυξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: