ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.10

Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως... Και η Μπατζελή κατά την τακτική του προκατόχου της "ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ" (ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ??)

Βολέψαμε τα «παιδιά μας». Σαράντα υπάλληλοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (μόνιμοι, μετακλητοί, συμβασιούχοι κ.ά.) θα μοιραστούν 28.800 ώρες υπερωρίες. Δηλαδή, 500-600 ευρώ ο καθένας τον μήνα, για όλο το 2010. Στη σχετική απόφαση της κ. Μπατζελή αναφέρονται οι συνήθεις δικαιολογίες για την υπερωριακή απασχόληση. Εντύπωση προκαλεί μια από τις δικαιολογίες. Θα δουλέψουν -λέει- για την εκκαθάριση των οργανισμών βάμβακος και καπνού. Δύο οργανισμών που έπαψαν να λειτουργούν πριν από 15 χρόνια. Βολέψαμε τα «παιδιά μας». Γνωστή κρατική ασφαλιστική εταιρεία προσέλαβε, μέσω γνωστής πολυεθνικής εταιρείας μίσθωσης εργαζομένων, γύρω στα 25 άτομα. Φημολογείται ότι η μεσολαβήτρια εταιρεία εισπράττει 1.400 ευρώ το κεφάλι και πληρώνει 700 ευρώ. Το εξωφρενικό: ανάμεσα στους 25 ενοικιαζόμενους υπαλλήλους, και 5-6 παιδιά μόνιμα εργαζόμενων στην κρατική εταιρεία. Συνέπειες λειτουργίας της ελεύθερης οικονομίας, στον κρατικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: