ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.10

Ο λύκος, τα άτυχα πρόβατα και οι ευθύνες της Ε.Ε.


Τη στιγμή που ο οργισμένος έλληνας πολίτης καλείται να πληρώσει αλλη μια φορά το μάρμαρο της κλοπής του μόχθου του από τα καρτέλ των οικονομικά ισχυρών που προστατευμένα απο την Επιτροπή δήθεν Ανταγωνισμού της Ελλάδας αρμέγουν διαχρονικά τον τόπο,διάλεξε η Ευρωπαική Επιτροπή να αναθέσει στην Αρχή αυτή το θέμα του καρτέλ των καυσίμων !
Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ελλάδας παραπέμπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το θέμα της συμφωνίας απόκτησης δικτύου δραστηριοτήτων της Shell στην Eλλάδα από την Motor Oil, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθές βράδυ στις Βρυξέλλες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Επιτροπή, με βάση τον κοινοτικό κανονισμό περί συγχωνεύσεων, έκρινε ότι το αίτημα που διατύπωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ελλάδας για εξέταση της υπόθεσης είναι συμβατό με το άρθρο 9 του συγκεκριμένου κανονισμού και ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση (!) για να αξιολογήσει τις επιπτώσεις στην ελληνική αγορά με βάση τον ελληνικό νόμο περί συγχωνεύσεων.

Η αποφαση αυτή,κόντρα στά αντικειμενικά δεδομένα που αφορούν την οικονομία της χώρας και στίς κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που ραγδαία διαμορφώνονται, ρίχνει λάδι στη φωτιά και χαρακτηρίζεται τουλάχιστον εξωφρενική.

Ι.Με την υπο εξέταση συγχώνευση ισχυροποιείται κατά εξόφθαλμο τρόπο η καρτελική δομή της αγοράς καυσίμων που είναι υπεύθυνη για τις ακριβότερες και προ των προχθεσινών μέτρων τιμές καυσίμων στην ευρωζώνη πού πλήτουν βάρβαρα τον έλληνα πολίτη.

2.Γιά την ύπαρξη και λειτουργία του ελληνικού καρτέλ καυσίμων,απόλυτα υπεύθυνη είναι η αναξιόπιστη Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού που το προστάτευε επιμελώς για δεκαετίες.

3.Σε αυτή ακριβώς την αναξιόπιστη Αρχή ,με την επίσημα χαμηλότερη αποδοτικότητα στόν κόσμο,διότι κατέχει την τελευταία θέση στον κατάλογο αποδοτικότητας όλων των αντιμονοπωλιακών αρχών παγκοσμίως ,ανατίθεται να χειριστεί την υπόθεση, δηλαδή να αποφανθεί αν η συγχώνευση Βαρδινογιάννη και Shell ισχυροποιεί το προστατευόμενο από την ίδια καρτέλ στα καύσιμα η αντίθετα πλήτει τον ελεύθερο,υποτίθεται, ανταγωνισμό.

Η Ευρωπαική Επιτροπή με την απόφασή της αυτή βάζει το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα όπως θυμόσοφα λέει ο λαός μας.

Το STOPCARTEL εξέφρασε με ανακοίνωσή του η οποία κοινοποιήθηκε στον αρμόδιο κοινοτικό επίτροπο κ.Αλμούνια στίς 20 Φεβρουαρίου την αντίθεσή του στην προοπτική αυτή αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Το γεγονός αυτό της μακροχρόνιας αποτυχίας εφαρμογής της Αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας στη χώρα αυτή από την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει σαν αποτέλεσμα η Ελλάδα να θεωρείται ο παράδεισος των καρτέλ στην Ευρώπη, με τραγικές συνέπειες την ακρίβεια της ελληνικής αγοράς και το χάσμα μεταξύ τιμών αγαθών, υπηρεσιών και αγοραστικής δύναμης των πολιτών. Τραγική συνέπεια της παραπάνω κατάστασης είναι η υπερχρεωμένη ελληνική οικονομία και τα σημερινά αδιέξοδα.
Η Οργάνωση STOPCARTEL θα διαμαρτυρηθεί πρός τον κ. Αλμούνια για την παραπάνω εξέλιξη την οποία θεωρεί μία ακόμη πρόκληση πρός τον δοκιμαζόμενο Ελληνα Πολίτη.Θα καλέσει την Ευρωπαϊκή Αντιμονοπωλιακή Αρχή αντί να εκχωρήσει την έρευνα αυτή στην Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού η οποία βρίσκεται τη στιγμή αυτή υπόδικη μέσα και έξω από την Ελλάδα για σωρεία παρανομιών κατά τη λειτουργία της, να ολοκληρώσει την έρευνά της κατά της Ελληνικής Αντιμονοπωλιακής Αρχής και να της αρνηθεί άμεσα και κατηγορηματικά την αιτηθήσα άδεια.

Εις μάτην. Οι χθεσινές εξελίξεις αναδεικνύουν δυστυχώς τις τεράστιες ευθύνες και του διευθυντηρίου τών Βρυξελλών για την οδυνηρή σημερινή κατάληξη της χώρας.

Η σκανδαλώδης όμως στήριξη των γραφειοκρατών των Βρυξελλών στο καθεστώς αυτο δεν πρέπει να περάσει και δέν θα περάσει.
.stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: