ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.10

H Δήλωση του Γιώργου έστειλε το sreand στο 315.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Το πρόβλημα της Χώρας έχει Δελτίο ταυτότητας…

Στην Ελευεροτυπία διαβάζουμε: Γ. Παπανδρέου: Δεν θα ζητήσουμε βοήθεια, ούτε από εταίρους ούτε από το ΔΝΤ

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ζητήσει οικονομική βοήθεια από κανέναν, «ούτε από τους εταίρους ούτε από το ΔΝΤ, που θα ήταν η ύστατη επιλογή μας», υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου. Σχολιάζοντας το κυβερνητικό έργο, υποστήριξε πως ποτέ στο παρελθόν δεν κλήθηκε κυβέρνηση να πάρει τόσες αποφάσεις και να κάνει τόσο σοβαρές και βαθιές τομές, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

“Είναι τιτάνιο και δύσκολο το έργο μας, αλλά θα τα καταφέρουμε”, τόνισε και εξέφρασε την πίστη ότι η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης. Όσον αφορά στη στήριξη, τόνισε ότι η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα μόνη της και πρόσθεσε ότι “το σήμα στήριξης που δόθηκε στη συνεδρίαση του Eurogroup αναμένουμε να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο στη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου”.

=========================

Σχόλιο: Μέχρι σήμερα το πρωί εκβιάζαμε με το ΔΝΤ και λίγες ώρες μετά αποδείξαμε ότι μπλοφάραμε χωρίς σχέδιο πετώντας τα χαρτιά μας στο τραπέζι. Για την ώρα πορευόμαστε μονοί μας αλλάζοντας πολιτική ανά μισάωρο και προκαλώντας ναυτία στην παγκόσμια οικονομία.

Είναι σαφές ότι χωρίς ΔΝΤ και Ευρωζώνη επιστρέφουμε στα επιτόκια των τοκογλύφων που χθες το πρωί αποκαλέσαμε «Βάρβαρα». Η απόφαση αυτή του Γιώργου οδήγησε το σπερντ στο 315 και το καράβι μας σε νέα στουκα.

Μετά την απόφαση αυτή εγείρονται δυο απορίες Προς τι τα ταξίδια πέρα δώθε 5 μήνες και προς τι τα εισπρακτικά μέτρα σε βάρος του λαού και της οικονομίας.

Μήπως; να τα αποσύρουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: