ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.10

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΕΞΩ" ΓΙΑ ΕΜΑΣ? «Η σιωπή είναι χρυσός, κε Παπανδρέου», λέει η Wall Street Journal


Αγαπητοί μας
Οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε και από τα διεθνή ΜΜΕ, που δεν απευθύνονται σε μερικές μόνο χιλιάδες νεο-Έλληνες αλλά σε εκατομύρια αναγνωστών. Διαμορφώνουν παράλληλα & την άποψη της διεθνούς σκηνής.
«Η-σιωπή-είναι-χρυσός,-κε-Παπανδρέου»,-λέει-η-Wall-Street-Journal

Exantas
=====================================================================
Να σταματήσει η σύγχυση που έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού ζητά σε άρθρο της η Wall Street Journal, η οποία επισημαίνει ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι αναλυτές και οι χώρες της ευρωζώνης έχουν μείνει «έκθαμπες» από τις συναντήσεις και τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου και του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει «κομφούζιο» βάλλοντας κατά των κερδοσκόπων, των hedge funds και των «βάρβαρων» επιτοκίων που δανείζεται, κάτι το οποίο δεν τη βοηθά καθόλου στη μείωση των spreads, σε μία περίοδο μάλιστα που χρειάζεται να επανεκδώσει 22 δισ. ευρώ τον Απρίλιο και τον Μάιο, αναφέρει το άρθρο της WSJ.

Αυτήν την εβδομάδα ο κ. Παπανδρέου κάλεσε για ευρωπαϊκή βοήθεια, απειλώντας ότι θα καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν χρειάζεται κανένα από τα δύο. Και συνεχίζει η WSJ, όλη αυτή η κινητικότητα προκάλεσε νέα αύξηση των spreads κατά 0,16%.

Τέλος, η Wall Street Journal συστήνει στον Έλληνα πρωθυπουργό να σταματήσει να προκαλεί σύγχυση με το τι έχει ανάγκη η Ελλάδα, και να χαιρετήσει την λύση της από κοινού βοήθειας ΕΕ-ΔΝΤ, ώστε να αποφύγει και το πολιτικό κόστος που θα προκαλέσει η βοήθεια μόνο από το ΔΝΤ. Οι Έλληνες, όπως επισημαίνεται, θα δεχθούν τη λύση μόνο από το ΔΝΤ ως συμμετοχή των ΗΠΑ στο εσωτερικό της χώρας, αφού θεωρούν το ΔΝΤ ως «βραχίονα» των ΗΠΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: