ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.10

Με την προσφυγή στο ΔΝΤ πατριωτισμός Τέλος. Υπάρχει Ολιγωρία και ευθύνες!

Γιάννης Παπαϊωάννου

Από 27 Ιανουάριου την ημέρα που τα spread χτύπησαν 400 σαρι σας έχω γράψει την πραγματικότητα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και έχω προτείνει σχέδιο δράσης εδώ: Κύριοι Χαλαρώστε… Χρεοκοπήσαμε!

Απέμεινα απελπισμένος να παρατηρώ τον Γιώργο να αναφέρει εκείνες τις ημέρες ότι το πρόβλημα μας είναι η διάφορα στο Δημόσιο και να πανηγυρίζει για την αναδιανομή που έκανε με την έκτακτη εισφορά στις 100 πρώτες ημέρες

Τον είδα να επιμένει ότι “λεφτά υπάρχουν” σε συνέντευξη τύπου. Να μιλά στο Νταβός “για τα 5 επίπεδα διοίκησης της χώρας που θα τα κάνει τρία”.

Μετά το Νταβός τα όσα γράψαμε εδώ άρχισαν να γίνονται εθνική στρατηγική. Το Κύριοι Χαλαρώστε… Χρεοκοπήσαμε! επιβεβαιώθηκε αλλά όχι βάση σχεδίου αλλά εξ των πραγμάτων .

Τον είδαμε να συζητά μάταια και χωρίς σχέδιο δράσης με τους εταίρους μας. Να ζητά “πολιτική στήριξη χωρίς λεφτά” και να βγαίνει από την διακυβερνητική του Φεβρουαρίου με “επιτήρηση τεχνική βοήθεια από το ΔΝΤ χωρίς φράγκο και χαρούμενος”.

Την επομένη να τα βάζει με την ΕΕ που τον κορόιδεψε. Μετά να αναζήτα “πολιτική στήριξη σκέτο”. Χωρίς σχέδιο και ανταλλάγματα να λαμβάνει Μέτρα και μέτρα πάνω στα Μέτρα. Μετά από αυτά να ζητά κάτι “πιο χειροπιαστό” άλλα χωρίς να κάνει επίσημο αίτημα και πάλι χωρίς σχέδιο.

Σήμερα και αφού στην ΕΕ οχυρώθηκαν και απονεύρωσαν την χώρα μας αποκλείοντας κάθε πιθανότητα τυπικής χρεοκοπίας και στάσης πληρωμών που θα απειλούσε την αξιοπιστία του Ευρώ , απομείναμε εντελώς μόνοι να απειλούμε ότι θα πάμε στο ΔΝΤ τινάζοντας στον αέρα την συμμετοχή μας στο Ευρώ.

Αργά αργά μεθοδικά βήμα βήμα η χώρα έχανε τα πάντα χρεοκοπούσε απαξιώνονταν λοιδορούνταν πλήρως και σήμερα απλά εκβιάζει.

5 μήνες πρωθυπουργός και σήμερα η χώρα μας έχει βάλει το πιστόλι στο κρόταφο και απειλεί τους πάντες να πατήσει την σκανδάλη. Χρειάστηκε 3 όλοκληρους μήνες για να αντιληφτεί την πραγματικότητα και που είναι γνωστή εδώ σε εμας από το τέλος Ιανουαρίου.

Στο ενδιάμεσο φέρνει σβούρες στις Ευρώπη και στις ΗΠΑ που τον στηρίζουν με κάθε μέσο…; Τα ταξίδια και η βίζα λειτουργούν ως καπνογόνο που κρύβουν την εικόνα. Κουραστήκαμε να ακούμε που βρισκεται και να ζούμε τον εγχώριο παραλογισμό των ΜΜΕ.

Πατριωτισμός σου λέει…

Επειδή ζυγώνουν οι ημέρες πού αποτέλεσαν τον χειρότερο εφιάλτη μας και επειδή θα δούμε στο τύπο εξώφυλλα με τίτλους: «Μεγάλη επιτυχία ή τσαμπουκάς του Γιώργου η προσφυγή στο ΔΝΤ»

Θα πρέπει να ειπωθεί ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ είναι η απολυτή ελληνική ταπεινωτική Ήττα. Καταστροφή Εθνικων διαστάσεων.

Σημαίνει αποχώρηση από το ευρώ σε βάθος διετίας. Σημαίνει διεθνή απομόνωση της Ελλάδας και εχθρότητα από όλη την Ευρώπη καθώς θα καταστρέψουμε το νόμισμα τους. Εχρθρότητα που το κτίσαμε με τα χεράκια μας όταν κάναμε ξεφτίλα τα οικονομικά στατιστικά στοιχεία πάνω στα οποία στηριζονταν το ευρώ.

ΔΝΤ κύριοι σημαίνει ότι “Πατριωτισμός” Τέλος, καθώς η μάχη χάθηκε. Υπάρχουν Ολιγωρία και ευθύνες και δεν χωρά κομματικός πατριωτισμός εδώ…

Άλλωστε δεν συμμετείχαμε όλοι στην Καταστροφή. Έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: